Esdeveniment de l'agenda

SVE a Croàcia, inclusió de joves a la comunitat

Tags: atur juvenil, voluntariat
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Croàcia, SVE, inclusió social, joves
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 20 de març de 2017 al dimecres 24 de maig de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 20 de març de 2017 al dilluns 12 de juny de 2017
Descripció

Active Under Pressure
-Petrinja-

Mundus busca participant per al projecte SVE “Active Under Pressure” que es durà a terme en Petrinja, Croàcia. El/la seleccionat/a treballarà durant 5 mesos (fins a setembre de 2017) en l'associació IKS promovent la participació i la inclusió dels joves en la comunitat local. Les despeses de viatge, allotjament, manutenció i transport local estan coberts pel projecte.

Nom del projecte: Active Under Pressure

Organització d'acolliment: Association IKS for IT, Culture and Coexistence

Localització: Petrinja (Croàcia)

Places disponibles: 1 per a residents a Espanya (18-30 anys).

 

De què tracta Active Under Pressure?

Estils de vida poc saludables, comportaments de risc i l'aïllament dels joves de la resta de la comunitat són sempre símptomes d'errors de tota la societat, més que simples problemes juvenils.

En Petrinja existeix un buit d'activitats per a joves que sovint es mostren passius i sense iniciativa per involucrar-se en la vida de la comunitat. Això porta a un increment del vandalisme, violència i consum de drogues fomentats per canvis en l'escena política.

A causa de la falta d'oportunitats per als joves per socialitzar-se amb els seus companys de diferents orígens i a la falta d'oportunitats de mobilitat per la pobra situació econòmica i de transport, els joves de Petrinja es troba en “hibernació” pels últims 20 anys.

Per inspirar-los a ser actius en la comunitat, necessiten oportunitats per involucrar-se i interactuar. La introducció en la comunitat de nous joves estrangers, a través d'aquest SVE -ciutadans actius amb experiència de voluntariat-, és el que la joventut de Petrinja necessita: un exemple positiu a seguir.

A qui busquen?

Joves motivats a treballar i aprendre en l'àmbit del treball juvenil, imaginatius i que vulguin implementar els seus propis projectes. Hauran de tenir la capacitat de treballar en equip i adaptar-se a situacions canviants. És desitjable que sigui algú capaç de treballar amb diferents grups socials -ètnics, religiosos i soci-econòmics-.

OBJECTIUS DEL PROJECTE

  • Objectiu 1: Fomentar estils de vida saludable entre els joves. Com a voluntari SVE organitzaràs tallers i activitats que els joves de Petrinja puguin gaudir en el seu temps lliure. Aquestes activitats es focalitzaran en la intel·ligència emocional, l'activisme i el emprenedoria.
  • Objectiu 2: Fomentar la participació activa a través del voluntariat i iniciatives juvenils. Els voluntaris dissenyaran i organitzaran dues iniciatives amb voluntaris locals que serveixin com a pedra angular per a una comunitat més activa i participativa.

Informació Pràctica

El projecte cobreix allotjament, food money i pocket money així com transport local.

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 20.03.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove