Esdeveniment de l'agenda

SVE a Bulgària, In the Palace On Tour festival curtmetratges

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Bulgària, Festival de cinema, SVE, curtmetratges
Tags: Voluntariat a l'estranger, cinema
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 23 de gener de 2017 al divendres 17 de febrer de 2017 a les 17:00
Dates d'inscripció
Del dilluns 23 de gener de 2017 al divendres 17 de febrer de 2017 a les 17:00
Descripció

IN THE PALACE On Tour -Veliko Tarnovo i Varna-
Busquem a 3 voluntaris/àries (17-30 anys i amb residència a Espanya) para “IN THE PALACE On Tour”, un projecte de Servei Voluntari Europeu short term amb l'organització d'un festival internacional de curtmetratges que es durà a terme en Veliko Tarnovo i Varna (Bulgària). Del 17 abril al 5 de juny (50 dies) formaràs part d'un equip de 20 voluntàries/is europees/us.

Aquest projecte està finançat pel programa Erasmus+ i cobreix les teves despeses de viatge (fins a 275€), transport local, allotjament, food & pocket money (320€).

Nom del projecte: “IN THE PALACE On Tour”
Dates: Del 17 d'abril al 5 de juny del 2017 (50 dies. Short term.
Localització: Veliko Tarnovo i Varna (Bulgària).
Organització d'acolliment: Format SFF Foundation
Nombre de voluntari@s: 3 amb residència a Espanya (17-30 anys).

Què és IN THE PALACE Short Film Festival?

És un festival internacional de curtmetratges (de menys de 27 minuts), nous mitjans de comunicació i art digital. El principal propòsit del festival és presentar peces de cinema búlgar, europeu i de tot el món.
In The Palace ISFF proporciona un entorn excepcionalment favorable i una plataforma per a joves creadors i professionals de l'art. Des de 2003, sent el primer festival de curts dels Balcans, IN THE PALACE ha passat de ser una reunió d'estudiants al major i més prestigiós festival de Bulgària i de tota la regió.

En què consisteix “IN THE PALACE On Tour”?

Aquest projecte ofereix la possibilitat a 20 joves europeus de veure des de dins com funciona l'organització i el procés de treball d'un esdeveniment cultural i educatiu com és la campanya “IN THE PALACE In the Marine, Old and New Capitals of Bulgària”.

Com a voluntària/i, passaràs 50 dies a Bulgària per participar en la preparació i realització d'esdeveniments en Varna i Veliko Tarnovo. Participaràs en tasques relacionades amb la promoció d'esdeveniments, familiarització amb la localització de l'esdeveniment i creativitat en l'àmbit del cinema, el periodisme, el disseny i la fotografia.

Hi haurà una fase de familiarització amb l'entorn, seguida de la fase d'execució dels esdeveniments: com a voluntari/a participaràs en l'organització d'esdeveniments, tenint l'oportunitat d'explorar detalladament l'organització d'un gran esdeveniment cultural i educatiu per adquirir nous coneixements i habilitats. Després de l'esdeveniment, participaràs en la implementació d'una campanya de promoció, acte avaluació i difusió de resultats.

L'objectiu de l'organització és donar l'oportunitat a joves interessats al món de les arts, la cultura i l'audiovisual de participar en l'organització de tal esdeveniment.

Més detalls

  • Allotjament. Seràs allotjat en residències, hotels o hostals, en habitacions compartides amb altres voluntaris del projecte. Els allotjaments es localitzaran en Veliko Tarnovo i Varna.
  • Horaris i vacances. Treballaràs de dilluns a divendres jornada completa amb una hora de descans per menjar. Els caps de setmana són lliures (en cas de treballar, serà compensat). Per cada mes tindràs 2 dies de vacances (a acordar amb el supervisor).

 

Inscripcions 

Si t'interessa aquest projecte, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 23.01.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove