Esdeveniment de l'agenda

SVE a Bulgària, IN THE PALACE Short Film Festival

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Bulgària, Cinema, Curts, SVE, festival de curts
Tags: Voluntariat a l'estranger, cinema, festival
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dimarts 28 de febrer de 2017 al dimecres 29 de març de 2017
Dates d'inscripció
Del dimarts 28 de febrer de 2017 al dimecres 29 de març de 2017
Descripció

El centre artístic Veshtina (Sofia, Bulgària) busca voluntari/a de Espanya per "Skill vs Idleness" un projecte SVE de 33 dies, ajudant a l'organització d'un festival internacional de curtmetratges, muntant tallers artístics per a joves. El voluntari/a realitzarà aquest SVE entre el 4 de juny i el 6 de juliol al costat d'altres voluntaris de Letònia, Portugal i Itàlia.

Aquest projecte està finançat pel programa Erasmus+ i cobreix despeses de viatge (fins a 275€), manutenció i pocket money mensuals.

Títol del projecte: Skills Vs Idleness

Durada: 33 dies. Entre el 4 de juny i el 6 de juliol

Lloc de les activitats del projecte: Balchik, Bulgària

Hosting organization: Centre Municipal de Veshtina , Sofia, Bulgària.

 

Sobre Veshtina:

La seva missió és el foment i el desenvolupament d'expressions artístiques contemporànies, així com la gestió de projectes que promoguin l'art contemporani.

"Veshtina" té com a principals objectius el desenvolupament, preservació i promoció de valors, l'educació, la ciència i la cultura; recolzar el desenvolupament i la protecció dels drets humans en la societat civil; el desenvolupament personal i la integració social i el desenvolupament i enriquiment de la vida cultural.

Des de la seva creació en 2005 l'organització se centra en la promoció de l'obra d'artistes búlgars i estrangers i en activitats de foment de la cultura audiovisual actual.

El centre municipal "Veshtina" planifica i executa el Festival Internacional de Curtmetratges IN THE PALACE en col·laboració amb l'associació "Format SFF" i un programa de formació audiovisual anual anomenat PLUG-IN.

Descàrrega aquí el infopack complet del projecte en anglès

 

Inscripcions:

Fent click a la rodoneta verda que diu: Inscriu-te aquí.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 28.02.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove