Esdeveniment de l'agenda

SVE a Bulgària, IN THE PALACE Short Film Festival

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Bulgària, Cinema, Curts, SVE, festival de curts
Tags: Voluntariat a l'estranger, cinema, festival
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dimarts 28 de febrer de 2017 al dimecres 3 de maig de 2017
Dates d'inscripció
Del dimarts 28 de febrer de 2017 al dimecres 3 de maig de 2017
Descripció

El centre artístic Veshtina (Sofia, Bulgària) busca voluntari/a de Espanya per "Skill vs Idleness" un projecte SVE de 33 dies, ajudant a l'organització d'un festival internacional de curtmetratges, muntant tallers artístics per a joves. El voluntari/a realitzarà aquest SVE entre el 4 de juny i el 6 de juliol al costat d'altres voluntaris de Letònia, Portugal i Itàlia.

Aquest projecte està finançat pel programa Erasmus+ i cobreix despeses de viatge (fins a 275€), manutenció i pocket money mensuals.

Títol del projecte: Skills Vs Idleness

Durada: 33 dies. Entre el 4 de juny i el 6 de juliol

Lloc de les activitats del projecte: Balchik, Bulgària

Hosting organization: Centre Municipal de Veshtina , Sofia, Bulgària.

 

Sobre Veshtina:

La seva missió és el foment i el desenvolupament d'expressions artístiques contemporànies, així com la gestió de projectes que promoguin l'art contemporani.

"Veshtina" té com a principals objectius el desenvolupament, preservació i promoció de valors, l'educació, la ciència i la cultura; recolzar el desenvolupament i la protecció dels drets humans en la societat civil; el desenvolupament personal i la integració social i el desenvolupament i enriquiment de la vida cultural.

Des de la seva creació en 2005 l'organització se centra en la promoció de l'obra d'artistes búlgars i estrangers i en activitats de foment de la cultura audiovisual actual.

El centre municipal "Veshtina" planifica i executa el Festival Internacional de Curtmetratges IN THE PALACE en col·laboració amb l'associació "Format SFF" i un programa de formació audiovisual anual anomenat PLUG-IN.

Descàrrega aquí el infopack complet del projecte en anglès

 

Inscripcions:

Fent click a la rodoneta verda que diu: Inscriu-te aquí.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 28.02.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove