Esdeveniment de l'agenda

SVE a Bulgària, Green Voluntary Service medi ambient

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Bulgària, Permacultura, SVE, medi ambient, sostenibilitat
Tags: Voluntariat a l'estranger, medi ambient, sostenibilitat
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 9 de gener de 2017 al dimecres 1 de març de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 9 de gener de 2017 al dimecres 1 de març de 2017
Descripció

Green Voluntary Service
-Bulgària-
Servei Voluntari Europeu a Bulgària. MUNDUS busca 1 voluntari/ària (de 18 a 30 anys) per al projecte SVE “Green Voluntary Service” de 12 mesos a Bulgària, amb l'organització Green Association. Les despeses allotjament, viatge (fins a 275€) i food&pocket money (200€/mes) estan coberts pel programa Erasmus+.

Títol del projecte : “Green Voluntary Service”
Dates del projecte: De l'1 d'abril de 2017 al 31 de març del 2018 (12 mesos).
Data límit per a sol·licituds: 1 de febrer de 2017
Nombre de voluntaris: 1 (18-30 anys) amb residència a Espanya. Compartiràs projecte amb altres 3 voluntaris/àries d'altres països.
Organització d'Acolliment: Green Association
Localització: Momin Prohod & Sofia (Bulgària)

En què consisteix el projecte?

En aquest projecte 4 voluntaris de 4 països europeus diferents conviuran a Bulgària. La major part del voluntariat es durà a terme en el taller de la Green Association, que es troba en la localitat de Momin Prohod, i a l'aire lliure. Una altra part de les activitats es durà a terme en diverses granges prop de Sofia.

Sens dubte, moltes de les activitats dels voluntaris es faran a l'aire lliure en la naturalesa i se centraran en la seva preservació. La permacultura és una part essencial de la nostra filosofia i el treball en el jardí és essencial per a la seva implementació. Els voluntaris tindran l'oportunitat d'adquirir els coneixements bàsics de l'agricultura en la seva forma orgànica pura.

També participaràs en la construcció de cases i hàbitats ecològics en general. (La permacultura és un conjunt de mètodes per al disseny sostenible de la terra) Els voluntaris estaran activament involucrats en el desenvolupament i execució de les activitats relacionades amb la permacultura i tindran l'oportunitat d'adquirir coneixements dels principis ecològics i biològics. El seu objectiu és crear sistemes estables i productius que satisfacin les necessitats humanes, integrant harmoniosament a les persones i la terra . Els principis de la permacultura es poden aplicar en qualsevol ambient i escales – a partir de blocs urbans de pisos en cases de camp, des de finques petites a grans regions-. La nostra tasca, així com la dels nostres voluntaris és la construcció de models de treball de la permacultura a fi de promoure-la.

En Green Association també pots obtenir experiència en l'organització d'esdeveniments que promouen una vida sostenible. Entre les activitats principals per aconseguir els nostres objectius es troben l'organització de tallers, seminaris, taules rodones, festivals i altres esdeveniments que proporcionaran una valuosa experiència als nostres voluntaris en el camp de les relacions públiques, la comunicació, la publicitat i gestió d'esdeveniments en general. Són esdeveniments en els quals la nostra organització té experiència i vol treballar i no només estan relacionades amb els esports i activitats a l'aire lliure, sinó també amb l'art i la cultura. Això és a causa que creiem que aquest és el camí més curt per tenir un impacte en el nostre públic objectiu, les persones joves.

A través de la participació en activitats relacionades amb aquest tipus d'esdeveniments els voluntaris tindran l'oportunitat de compartir un ambient informal amb els seus companys amb interessos i principis similars.
Els principis de la democràcia directa i l'autogestió, que són essencials per a Green Association, garantiran la igualtat i són una eina bàsica per a la realització de les idees de voluntariat. El principal objectiu de la nostra organització és donar una oportunitat a les idees valuoses dels joves i la seva implementació és la nostra prioritat del projecte.

Condicions del projecte

Les hores de treball dels voluntaris seran, en general, 6-7 hores al dia de dilluns a divendres, en el termini de 30-35 hores per setmana. Durant la realització d'esdeveniments als caps de setmana, les hores seran compensades abans i després de l'esdeveniment.

Els voluntaris s'allotjaran en habitacions dobles a la casa d'acolliment de voluntaris, un apartament prop del centre social i el taller de Green Association.

Els voluntaris organitzaran el menjar segons les seves pròpies preferències. A aquest efecte, rebran una suma global de €130/mes. El pocket money serà de 70 euros/mes. No serà necessari utilitzar el transport local.

Altres

Green Association és una organització molt jove per això els/les voluntaris/àries tindran l'oportunitat de deixar una petjada significativa en la nostra evolució.

El taller i centre social de la nostra organització està en construcció i el disseny i la nostra meta per aquest any és que siguin completament funcional amb l'ajuda dels voluntaris.

Llegeix aquí a experiència d'Elena Sáez, voluntària de Mundus en el “Green Voluntary Service” 2015/2016.

 

Inscripcions
Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès o francès per entrar en el procés de selecció.

 

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.

Informació complementària
Públic objectiu: 

Joves entre 18 i 30 anys residents als municipis del Barcelonès: Badalona, Sant Adrià, L'Hospitalet, Santa Coloma i Barcelona.


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 11.01.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove