Esdeveniment de l'agenda

SVE a Bulgària, comunicació al Festival de curts In The Palace

Tags: Voluntariat a l'estranger, audiovisuals
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Bulgària, Cinema, Comunicació, Curts, SVE, festival
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dimecres 10 de maig de 2017 al dilluns 22 de maig de 2017
Dates d'inscripció
Del dimecres 10 de maig de 2017 al dilluns 22 de maig de 2017
Descripció

Servei Voluntari Europeu a Bulgària. MUNDUS busca un voluntari/ària para el projecte “Newsroom In The Palace”, un projecte EVS Large Scale que reunirà a 75 joves (18-30 anys) de 15 països diferents en el festival internacional de curts IN THE PALACE . Durant 40 dies (+2 de viatge), formaràs part d'una redacció internacional.

Les despeses d'allotjament, viatge (fins a 275€) i manutenció (255€ de food&pocket money) estan coberts pel programa Erasmus+.

Newsroom In The Palace

Temàtica: Comunicació
Organització d'acolliment: Format SFF Foundation, In The Palace ISFF
Lloc: Sofia, Bulgària
Dates: 25/05/2017 - 05/07/2017
Durada: 40 dies
Nombre de places: 1
Països participants: Portugal, Espanya, Itàlia, Grècia, Holanda, República Txeca, Noruega, Polònia, Letònia, Romania, Eslovàquia, Eslovènia, Macedònia, Turquia i Regne Unit.
Tipus Projecto: EVS Large Scale

Què és IN THE PALACE?

És un festival internacional de curtmetratges (de menys de 27 minuts), nous mitjans de comunicació i art digital. El principal propòsit del festival és presentar peces de cinema búlgar, europeu i de tot el món.

In The Palace ISFF proporciona un entorn excepcionalment favorable i una plataforma per a joves creadors i professionals de l'art. Des de 2003, sent el primer festival de curts dels Balcans, IN THE PALACE ha passat de ser una reunió d'estudiants al major i més prestigiós festival de Bulgària i de tota la regió.
 

De què tracta aquest projecte SVE?

Aquest projecte de 40 dies, s'ha dissenyat sobre l'experiència prèvia de 2015, en el qual es va realitzar el primer “Newsroom in the Palace” Large Scale EVS en la 13ª edició del festival.

Comptarà amb 75 joves -entre 18 i 30 anys- de 15 països europeus, que treballin o siguin actius en el periodisme, nous mitjans de comunicació, blogging, videoblog, fotografia, crítica d'art i diversos estudis culturals.

Les dues primeres setmanes els participants rebran una formació, liderada per professionals de l'àrea i representants de FIPRESCI, sobre cobertures mediàtiques d'esdeveniments culturals internacionals.

La següent fase del projecte consistirà en el desenvolupament d'una redacció internacional del XIV "IN THE PALACE Festival" que presentarà i difondrà informació sobre els autors i cintes del programa, així com sobre les activitats de l'esdeveniment als 15 països en mitjans locals i nacionals.

Durant el Festival, els voluntaris i voluntàries s'ocuparan d'entrevistar als artistes i participants, escriure cròniques i articles sobre les projeccions, fer estudis de tendències socials i del món audiovisual, fotografiar i gravar vídeos. A més difondran l'esdeveniment als seus respectius països i en xarxes socials.
 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.

 

 


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 10.05.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove