Esdeveniment de l'agenda

SVE a Bulgària, centre de desenvolupament i educació

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Bulgària, SVE, Voluntariat, estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del diumenge 1 de octubre de 2017 al diumenge 30 de setembre de 2018
Dates d'inscripció
Del dilluns 1 de maig de 2017 al dimarts 27 de juny de 2017
Descripció

Mundus busca a un/a voluntari/a de entre 18 i 30 anys per participar en "The Secrets of EVS", un projecte long term, que durarà 12 mesos, organitzat per l'associació Focus- European Center for Development en Pazardjik (Bulgària). Tindrà lloc entre l'1 d'octubre de 2017 i el 30 de setembre de 2018, i consistirà a organitzar activitats educatives per ajudar a persones amb diversitat funcional.

El projecte està finançat pel programa Erasmus+, i cobreix les següents despeses: viatge fins a 275€, transport local, allotjament, menjar i "pocket money".

 

Temàtica: Educació
Organització d'acolliment: Focus- European Center for Development
Lloc: Pazardjik, Bulgària
Dates: 01/10/2017 - 30/09/2018
Durada: 12 mesos
Nombre de places: 1
Països participants: Bulgària
Data límit: 15 de juny de 2017
Tipus Projecto: Long Term

En què consisteix "The Secrets of EVS?

Les activitats proposades en el projecte permeten als voluntaris participar en sub-activitats més específiques relacionades amb els seus interessos i habilitats. Les sub-accions estan dividides en tres tasques (entreteniment, educació i pràctica) i estan conduïdes a dur a terme els objectius principals, que són:

 • Suport a grups o persones amb algun tipus de diversitat funcional
 • Promoció d'activitats EVS
 • Desenvolupar àrees d'informació, sensibilitat amb el tema i de formació de bones pràctiques
 • Voluntaris per formar la seva autonomia
 • Incrementar l'autoestima i la confiança
 • Donar oportunitats de formació i educació per a gent jove interessada en l'esfera social
 • Treballar amb projectes
 • Desenvolupar habilitats de comunicació i presentació
 • Aprendre una nova llengua
 • Descobrir una nova cultura i un nou país
 • Passar-ho bé i gaudir del projecte

Participareu en activitats instructives i serveis d'educació. Les vostres tasques seran sempre seguides pel supervisor i el rehabilitador. Tindreu l'oportunitat d'acostar la vostra cultura organitzant diferents esdeveniments amb menjar o exhibicions.

Com a voluntaris, participareu en activitats d'educació ajudant a gent amb diversitat funcional en activitats de ceràmica, cartells, pòsters, etc. Treballareu braç a braç amb persones amb algun tipus de discapacitat en activitats diàries, nutrició, higiene, treball, passejos…

També participaràs en l'organització de festivals i celebracions de l'associació i del centre de cura. A més, tindràs l'oportunitat de desenvolupar un projecte personal relatiu a les activitats realitzades.

Treballaràs 30 hores durant 5 dies a la setmana, 6 hores al dia (incloses les classes d'idioma i les reunions amb el mentor). També tindràs vacances dos dies al mes, i estaràs acompanyat amb un acompanyant búlgar i monitors integrats en equips.
 

Quina és l'associació d'acolliment?

Focus- European Center for Development és l'associació d'acolliment d'aquest projecte. Els membres de l'associació són experts als quals els uneix una mateixa finalitat: garantir dels drets de les persones a viure en un ambient inclusiu, integrant a la joventut en la vida pública i reforçant els principis de responsabilitat cívica i democràcia.

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 17.05.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove