Esdeveniment de l'agenda

SVE a Alemanya, a una llar d'infants alternativa

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Educació, SVE
Tags: Voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dissabte 1 de setembre de 2018 al dissabte 31 de agost de 2019
Dates d'inscripció
Del dimecres 18 de abril de 2018 al divendres 20 de abril de 2018 a les 20:00
Descripció

L'associació Mundus busca dues persones (d'entre 18 i 30 anys, residents a Espanya) per a dos projectes diferents a Jena, Alemanya. Durant un any (des de setembre de 2018) tiraràs una mà a l'equip de mestres i educadors d'una guarderia alternativa de la ciutat. Hi ha dues places, per a dos centres diferents. 

1. Waldkindergarten. És una guarderia basada en la idea que els nens han d'estar a l'aire lliure el màxim temps possible. És important que la persona que faci el voluntariat sigui conscient que també estarà la major part del temps a l'aire lliure. Els nens aprenen molt sobre naturalesa, com jugar sense tantes joguines i a usar la seva imaginació i les eines que els brinda la naturalesa.

2. Llar d'infants alternativa. És un concepte menys innovador que l'anterior però encara així molt interessant. Una guarderia ideal per a voluntaris/àries que estiguin interessats en sistemes educatius moderns i alternatius.

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 18.04.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove