Esdeveniment de l'agenda

SVE a Alemanya educació i suport a refugiats menors

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Educació, SVE, refugiats, voluntariat a l'estranger
Tags: Programes Europeus, Voluntariat a l'estranger, educació
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del diumenge 1 de abril de 2018 al diumenge 31 de març de 2019
Dates d'inscripció
Del divendres 12 de gener de 2018 al dilluns 22 de gener de 2018
Descripció

L'associació Mundus busca persones voluntàries per a dues places de SVE a Alemanya, a Heidelberg i a Karlsruhe, ambdues coordinades per la mateixa organització, WerkstattSchule. A Heidelberg, el voluntari s'unirà a un projecte educatiu que treballa a diverses escoles de la regió; a Karlsruhe el projecte tracta de suport a refugiats menors. El termini per enviar el CV i la carta de motivació acaba el 22 de gener.

Dates: 01/04/2018 - 31/03/2019
Durada: 12 meses
Data límit: 22 de enero

1) Projecte en WerkstattSchule
WerkstattSchule té com a objectiu promocionar la formació cultural, l'educació internacional i el benestar dels joves i nens. Aquesta organització dóna suport als joves al moment de començar la seva vida laboral a través de projectes pràctics, programes interculturals i tallers de competències bàsiques i professionals.

Activitats:
La persona seleccionada formarà part de l'equip WERKstattSCHULE, i ajudarà en l'organització de projectes educatius a les diferents escoles de la regió. Depenent en els interessos de la persona, podrà desenvolupar activitats manuals, relacionades amb la comunicació i els mitjans, l'art o altres àmbits. A més tindràs l'oportunitat desenvolupar noves habilitats, promocionar la teva creativitat i activar les teves competències socials i interculturals.

Perfil del/la voluntàri/ària:
El voluntari o voluntària ha de tenir entre 18 i 30 anys, ser resident a Espanya i que estigui molt motivat per treballar amb gent de diferents cultures i països. La persona haurà de tenir habilitats artístiques, interès per les manualitats i experiència o coneixement en l'àmbit del disseny i la comunicació.

 

1) Projecte en Lernfreundehaus Karlsruhe
Lernfreundehaus Karlsruhe és un projecte dedicat al benestar de la infància finançat per UNESON. Aquesta organització va ser creada per oferir a nens i nenes refugiats un entorn on puguin créixer i aprendre. L'objectiu final és el que els refugiats puguin integrar-se de forma completa en la comunitat local.

Activitats:
Durant el teu voluntariat en Lernfreundehaus, seràs fonamental en el funcionament del dia a dia del centre. Les activitats al matí consistiran a anar a recollir els nens al centre per a refugiats, preparar la comida, assistir el personal educatiu i organitzar i supervisar jocs. A la tarda les activitats seran del tipus més cultural com per exemple anar al teatre, organitzar excursions o esdeveniments esportius.

Perfil del/la voluntari/ària:
El voluntari/ària ha de tenir entre 18 i 30 anys, ser resident a Espanya i tenir un interès a desenvolupar activitats per a aquest tipus de col·lectius. Ha de ser algú amb ganes d'aprendre i formar part d'un equip. Al final del voluntariat es lliurarà un certificat de compromís social emès per l'Associació Europea de Pràctiques en Heidelberg.

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 12.01.2018
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove