Esdeveniment de l'agenda

SVE a Alemanya, amb gent gran, joves, nens i dones en situació de vulnerabilitat

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: SVE, voluntariat a l'estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Servei de Voluntariat Europeu
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del diumenge 1 de setembre de 2019 al dissabte 1 de febrer de 2020
Dates d'inscripció
Del dimecres 28 de novembre de 2018 al diumenge 10 de febrer de 2019
Descripció

L'associació Mundus busca sis persones voluntàries d'entre 18 i 30 anys i amb residència a Espanya per participar en diversos projectes amb el Cologne Volunteer Centre en diferents centres i residències de la ciutat de Colònia (Alemanya). Des de l'1 de setembre de 2019 fins a l'1 de setembre de 2020, la persona seleccionada podrà realitzar activitats amb gent gran, amb joves, amb nens o amb dones en situació de vulnerabilitat.

 

Perfil de la persona voluntària: Per participar al programa has de tenir entre 18 i 30 anys abans de l'inici del projecte. Encara que a cada plaça els requerimeintos són diferents, en general el perfil òptim per rebre una plaça del SVE és el d'una persona motivada, tolerant, flexible i amb capacitat per treballar en equip. Per a aquest projecte en concret, es requereix que la persona sàpiga comunicar-se molt bé en alemany (la inscripció, el CV i la carta de motivació s'han d'escriure en alemany).

 

Places disponibles: http://www.asociacionmundus.com/cologne-volunteer-center-colonia/

 

Inscripcions:

Si t'interessa aquest projecte de l'entitat Mundus, inscriu-te a través de la rodoneta verda i ens posem en contacte amb tu per demanar-te el Currículum i la carta de motivació en anglès.

ATENCIÓ: els terminis d'inscripció són orientatius. El procés de selecció es tancarà quan s'hagin rebut les candidatures necessàries.


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 28.11.2018
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove