Esdeveniment de l'agenda

Sessions informatives dels Camps de Solidaritat de SETEM

Temàtica activitat del calendari: Drets, activisme, cooperació, sessions informatives, solidaritat, voluntariat a l'estranger
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: camps de treball, cooperació, drets, sessions informatives, solidaritat
Tipus entrada al calendari: Voluntariat a l'estranger
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del divendres 3 de febrer de 2017 al dimarts 28 de febrer de 2017
Descripció

Al febrer SETEM organitza diferents sessions informatives dels Camps de Solidaritat a l'estiu, on podràs conèixer tots els detalls del programa i les condicions per participar-hi.

Els Camps de Solidaritat t'ofereixen la possibilitat de formar-te, conviure i col·laborar amb organitzacions d'Àsia, Amèrica Llatina i Àfrica en àmbits com l'educació, el Comerç Just, l'emigració, o els Drets Humans.

El seu objectiu és formar sobre les creixents desigualtats Nord-Sud, generar una mirada crítica i reflexiva sobre l'actual ordre mundial i impulsar l'activisme a Catalunya en favor de models més justos i respectuosos amb els drets i la identitat dels pobles del Sud.

Dades de contacte: Tere Vidal (tvidal@setem.org)

Calendari de les sessions informatives: http://bit.ly/1a6ssZp


Etiquetes: , , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.02.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove