Esdeveniment de l'agenda

Seminari Internacional "Voluntariat pel Canvi"

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: SVE, Seminari, voluntariat a l'estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger, seminari
Tipus entrada al calendari: Mobilitat internacional
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 18 de setembre de 2017 al dissabte 21 de octubre de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 18 de setembre de 2017 al dissabte 21 de octubre de 2017
Descripció

Del 3 al 10 de novembre la Fundació Catalunya Voluntària organitza a Vilanova i la Geltrú (Barcelona) el seminari internacional “Volunteering for Change”, que reunirà a 26 representants de 14 entitats no lucratives i de base voluntària amb les quals la FCV col·labora en el marc de projectes de Servei Voluntari Europeu, formacions i intercanvis,entitats que també compten amb una llarga trajectòria en la promoció i el desenvolupament del voluntariat en l'àmbit internacional, i amb les quals té en comú l'ús de la metodologia de l'educació no reglada i el percebre el voluntariat com a oportunitat d'aprenentatge i com a mitjà per canviar la societat.

El seminari ha de servir per reflexionar, descobrir i compartir informació i coneixements sobre quins són les eines i metodologies de treball que les mateixes entitats utilitzen per ajudar a les personis joves a actuar com a agents del canvi mentre realitzen un voluntariat.

Mitjançant el treball en grups reduïts i dinàmiques participatives, treballadors juvenils, coordinadors de voluntariat, formadors i gestors de projectes que treballen a Polònia, Bulgària, Romania, Portugal, Itàlia, Catalunya, exrepública Iugoslava de Macedònia, Turquia, Estònia, Letònia, Hongria i Grècia tindran l'oportunitat de millorar els seus coneixements sobre la gestió del canvi i la seva complexitat, sobre l'ús d'indicadors i d'una metodologia enfocada a aconseguir resultats socials, organitzatius i educatius.

Hi ha una plaça disponible per participar en el seminari! 

Els requisits són: tenir residència a Catalunya, tenir més de 18 anys, tenir un coneixement suficient de l'idioma anglès i formar part activa d'una entitat no lucrativa de base voluntària, a la qual poder representar en el seminari. Totes les despeses de l'activitat estan coberts durant l'activitat (allotjament, manutenció, transport, materials). La persona seleccionada haurà de fer efectiu el pagament d'una quota d'inscripció de 30€.

Fitxa d'inscripció: http://www.catalunyavoluntaria.cat/es/voluntariado-cambio/

Per a més informació sobre l'activitat: projectes@catalunyavoluntaria.cat    ///     934124493.

Localització i contacteFundació Catalunya Voluntària
Telèfon: 934124493
Adreça electrònica de contacte: projectes@catalunyavoluntaria.cat

Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 18.09.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove