Esdeveniment de l'agenda

RESIDÈNCIA HANGAR - SAGS COREA 2017

Tags: art, estranger
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Corea, Residència Artística, Seül, premi
Tipus entrada al calendari: Disseny, arts i fotografia
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dijous 1 de desembre de 2016 al dissabte 31 de desembre de 2016
Descripció

Hangar, la Seoul Foundation for Arts & Culture i Acció Cultural Espanyola organitzen aquest programa d'intercanvi entre Espanya i Corea. A través d'aquest, un artista espanyol (o resident a Espanya) realitzarà una residència de durada de tres mesos en el Seoul Arts Space Geumcheon (Seül) i, així mateix, un artista coreà viatjarà a Espanya per realitzar una residència, també de tres mesos de durada, en Hangar (Barcelona) durant 2017.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és seleccionar un artista per a la realització d'una residència de tres mesos en el SASG (Seoul Art Space Gumcheon). La participació en aquesta convocatòria està oberta a tots el/as artistes visuals de nacionalitat espanyola o estranger/as que visquin a Espanya amb domini de la llengua anglesa, que desenvolupin propostes en l'àmbit de l'art contemporani, performance, art sonor, arts visuals, audiovisuals, nous mitjans, etc..

El/l'artista seleccionat/da residirà en el Seoul Arts Space Geumcheon durant un període de 12 setmanes (tres mesos). La residència tindrà lloc durant els mesos d'abril, maig i juny de 2017.

Els/les artistes interessats/dónes a participar en aquesta convocatòria han d'emplenar el següent formulari, incloent:

  • Dades personals.
  • Curriculum vitae.
  • Descripció projecte a realitzar.
  • Mostres de treballs anteriors.
  • Les sol·licituds han de presentar-se mitjançant formulari en anglès.

Més informació aquí.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 30.12.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove