Esdeveniment de l'agenda

Projectes de voluntariat de llarga durada a Alemanya

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Camps de treball, Cultura, voluntariat a l'estranger
Tags: Voluntariat a l'estranger, camps de treball, cultura
Tipus entrada al calendari: Camps de treball
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dilluns 10 de abril de 2017 al dilluns 1 de maig de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 10 de abril de 2017 al dilluns 1 de maig de 2017
Descripció

La Coordinadora d’Organitzadors de Camps de Treball Internacionals de Catalunya (COCAT) té nous projectes de llarga durada a Alemanya. Són tres projectes diferents però que obren les candidatures en 9 dates diferents.

El primer projecte, està relacionat amb el rol de camp leader a camps de treball, el qual consisteix en guiar un grup de joves durant un temps determinat en una feina en concret per a una comunitat. Les dates d’aquest projecte van des de principis de junys fins a l’octubre.

El segon projecte és per actuar com a camp leader tècnic, que seria aquell que s’encarregaria de tots els aspectes més tècnics dels camps de treball. En aquest cas, està relacionat amb la reconstrucció d’alguns edificis de la zona. Per tant, el voluntari o voluntària hauria d’organitzar la feina d’aquests tipus de treballs. En aquest cas, és important que el voluntari o voluntària tingui unes mínimes nocions sobre construcció. Les dates van des de principis de juny fins a finals de setembre.

L’últim projecte, es tracta d’un projecte més social, on el voluntari o voluntària estarà involucrat en projectes de conservació i gestió del patrimoni relacionat amb la UNESCO. Aquest projecte comença a mitjans de juliol i acaba a mitjans d’agost.

Per a més informació sobre els projectes: http://bit.ly/2nSXkE8

SI estàs interessat/ada en algun dels projectes, envia el teu CV i una carta de motivació en anglès a voluntariat.ltv@cocat.org

Localització i contacteCOCAT
Informació addicional: http://www.cocat.org/

Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 10.04.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove