Esdeveniment de l'agenda

Programa Europeu de Formació Tècnica a Berlín amb Siemens

Tags: Alemanya, beques, pràctiques a l'estranger
Temàtica activitat del calendari: Alemanya, Beques, Formació, Pràctiques
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Ocupació
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dilluns 25 de abril de 2016 al dilluns 1 de agost de 2016
Descripció

Siemens Espanya ofereix l'oportunitat de realitzar una Formació Dual Tècnica totalment subvencionada a través d'un programa de formació dual teòric-pràctic en una de les següents àrees:

  • Electrical / Electronic Engineering
  • Mechatronics

El programa es desenvoluparà a Berlín i donarà començament l'1 d'agost de 2016, i tindrà una durada de 3.5 anys amb l'objectiu que t'incorporis a la plantilla de Siemens a Espanya després de la formació.

El programa combina formació teòrica al Centre de Formació Professional Werner von Siemens a Berlín i períodes pràctics en el laboratori del Siemens Professional Education i en les diferents Divisions i Plantes de la Companyia.

Durant tot el programa, comptaràs amb un mentor que et recolzarà i guiarà en les tasques més rellevants. El programa inclou un curs en alemany ja que tant la formació com els exàmens finals, tindran lloc en alemany.

L'examen final està homologat per la Cambra de comerç Alemanya (IHK).

El programa està subvencionat per Siemens, per la qual cosa tant les classes com l'allotjament, serà pagat per la Companyia. Addicionalment, l'estudiant percebrà una beca d'uns 900€ bruts al mes.

Data de celebració

El programa es desenvoluparà a Berlín i donarà començament l'1 d'agost de 2016.
 

Requisits

  • Edat entre 18 i 22 anys.
  • Batxillerat tecnològic / Formació Professional Grau Mitjà o Superior - Electricitat i Electrònica / Mecànica o similiar. O si estàs en el primer curs de carrera, però vols canviar a un entorn teòric/pràctic.
  • Bon expedient acadèmic (se sol·licitarà certificat de notes), especialment en assignatures de caràcter tècnic.
  • Imprescindible nivell alt d'anglès i/o alemany.

Dotació

El programa està subvencionat per Siemens, per la qual cosa tant les classes com l'allotjament, serà pagat per la Companyia. Addicionalment, l'estudiant percebrà una beca d'uns 900€ bruts al mes.
 

Més informació

Programa Europeu de Formació Tècnica a Berlín

 


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 25.04.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove