Esdeveniment de l'agenda

Programa "Erasmus for young Entrepreneurs"

Temàtica activitat del calendari: Ajuts, Emprenedoria, programa
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: emprenedoria
Tipus entrada al calendari: Emprenedoria
Organitza: Organisme Internacional
Dates de realització
Del diumenge 1 de gener de 2017 al diumenge 31 de desembre de 2017
Descripció

La UE te un programa per a joves emprenedors "Erasmus for young Entrepreneurs" d'intercanvis transnacionals que ofereix a emprenedors novells i persones que desitgin crear una empresa l'oportunitat d'aprendre d'empresaris experimentats que dirigeixen petites empreses en altres països participants.

El programa "Erasmus For Young Entrepreneurs" ofereix als joves emprenedors l’oportunitat de realitzar una estada d’1 a 6 mesos parcialment finançada, en un altre país de la Unió Europea, durant la qual adquiriran les habilitats necessàries, al costat d’un empresari experimentat, per tal de crear o dirigir una petita o mitjana empresa a Europa.

El programa, nascut el 2009 i finançat per la Comissió Europea, opera actualment a 37 països amb l’ajut dels punts de contacte locals, la tasca dels quals és donar suport als emprenedors.

Tant si acabes de crear la teva empresa com si comptes amb una llarga experiència, el programa pot oferir un gran valor afegit al teu negoci: entre els seus possibles avantatges es troben l'intercanvi de coneixements i experiències o l'oportunitat d'establir una xarxa de contactes a Europa i noves relacions comercials, així com d'accedir a mercats estrangers.

Més informació aquí.


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 21.03.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove