Esdeveniment de l'agenda

Programa 'Emprende tus prácticas'

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Pràctiques, star-up
Tags: beques, pràctiques
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Dates de realització
Del dilluns 4 de setembre de 2017 al dimecres 3 de gener de 2018
Dates d'inscripció
Del dijous 25 de maig de 2017 al divendres 30 de juny de 2017
Descripció

Període d'inscripció Del 25/05/2017 al 30/06/2017
 

La Fundació José Manuel Entrecanales i la Fundació Universitat-Empresa (FUE) acaben d'obrir el termini de presentació de sol·licituds per participar al Programa 'Emprende tus prácticas'.

Aquesta dotzena edició es desenvoluparà durant els mesos de setembre a gener de 2018 en 30 start-ups de base tecnològica d'Àvila (1 plaça), Barcelona (3 places), la Corunya (1 plaça), La Rioja (1 plaça), Madrid (18 places), Palma de Mallorca (1 plaça) i València (5 places).

Aquesta iniciativa que té per objectiu fomentar la cultura emprenedora entre els joves, recolzar iniciatives empresarials amb gran potencial, i oferir pràctiques formatives de valor afegit per als universitaris.

En les onze edicions anteriors del programa han participat més de 300 universitaris. En aquesta nova convocatòria s'ofereixen 30 places per a estudiants universitaris d'últims cursos i de màster de totes les àrees.

Les pràctiques es desenvoluparan en horari de mitja jornada i els candidats seleccionats rebran una ajuda a l'estudi per part de la FJME de 400 euros bruts mensuals, a més de ser donats d'alta en el Règim General de Seguretat Social conforme a la normativa vigent.

Cadascun dels joves seleccionats s'incorporarà durant quatre mesos en alguna de les start-ups que participen al programa, totes elles capdavanteres en sectors innovadors i dinàmics amb abast internacional, grans equips de professionals i, sobretot, amb gran potencial de creixement. Per exemple, Fintonic, Geoblink, MiNube, Runator o Waynabox entre unes altres.

A través de la seva participació al programa, els estudiants aprendran en un entorn dinàmic, creatiu i àgil, com se solucionen problemes i com cal adaptar-se a un entorn canviant. També es tindran en compte les seves iniciatives perquè en aquestes petites empreses innovadores les aportacions de persones alienes al projecte són molt valuoses.

Data Celebració de la Beca des de: 04/09/2017 a 03/01/2018

Més informació

Els interessats a optar per una de les places convocades hauran de registrar-se en fjme.org/etp abans del proper dia 30 de juny de 2017 i poden seguir la convocatòria i realitzar consultes en Twitter a través de #EmprendeTusPrácticas.
 

Font: Injuve


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 29.05.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove