Esdeveniment de l'agenda

Programa de pràctiques a l'Oficina de l'Alt Comissionat de les Nacions Unides pels Drets Humans

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: drets, pràctiques a l'estranger
Temàtica activitat del calendari: Drets humans, Nacions unides, Pràctiques
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Organitza: Organisme Internacional
Dates de realització
Del dijous 1 de setembre de 2016 al dilluns 31 de octubre de 2016
Descripció

Ja estan disponibles les pràctiques per a estudiants graduats a l'Oficina de l'Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Drets Humans (ACNUDH). Aquestes pràctiques tenen per objecte:

  • a) augmentar la comprensió del passant dels problemes actuals dels drets humans a nivell internacional i donar-los una idea de la tasca de les Nacions Unides i, en particular, l'ACNUDH; i
  • b) proporcionar el ACNUDH i els mecanismes de drets humans de les Nacions Unides, amb l'assistència i la contribució dels joves estudiants o graduats destacats.

La relació entre l'Organització i l'intern és un benefici mutu. Els interns són assignats a una unitat orgànica de l'Oficina d'acord amb les necessitats de l'Oficina i les seves pròpies àrees d'interès. Estan involucrats, entre altres coses, en: la investigació de les qüestions de drets humans, l'elaboració de documents i informes analítics, proporcionant serveis substantius i tècnics per a reunions, activitats de suport de cooperació d'investigació i tècniques, així com les operacions de camp i el suport a altres activitats de l'Oficina, en funció de la exigències de la mateixa. Com a part del programa de pràctiques, l'ACNUDH fa una sèrie de sessions d'informació sobre qüestions de drets humans dutes a terme per personal de l'Oficina.

Requisits
Els candidats al programa de passanties de les Nacions Unides al moment de l'aplicació han de complir un dels següents requisits:

  • (A) Estar inscrit en un programa d'estudis de postgrau (segon grau universitari o equivalent, o superior);
  • (B) Estar inscrit al curs final del primer programa de grau universitari (nivell mínim de llicenciatura o equivalent);
  • (C) Haver-se graduat amb un títol universitari i, si és seleccionat, ha de començar les pràctiques dins d'un període d'un any des de la graduació.

Els participants en el programa de pràctiques són seleccionats entre estudiants graduats i titulats de nivell de grau en les disciplines relacionades amb la tasca de les Nacions Unides, per exemple, Dret Internacional, Ciències Polítiques, Història, Ciències Socials. Es donarà preferència als que, dins d'aquestes disciplines, s'han especialitzat en qüestions de drets humans. En general, els interns no tenen experiència prèvia de treball d'aquesta naturalesa. Els sol·licitants han de ser patrocinats per una institució acadèmica i han de tenir un bon domini d'almenys dos dels sis idiomes oficials de les Nacions Unides, és a dir, anglès, francès, espanyol, àrab, rus i xinès. Es requereix capacitat, ja sigui en anglès o francès, de redacció.

 

Dates i la durada de pràctiques
Hi ha 2 semestres en un any i la seu de l'ACNUDH té aproximadament 50 interns durant tot l'any. Hi ha dues campanyes de selecció d'interns cada any: el primer termini per a la recepció de sol·licituds és el 30 d'abril i la segona data límit és el 31 d'octubre. No obstant això també podem acceptar aplicacions en una xarxa ad-hoc, sol·licitud presentada fora de la campanya de selecció habitual.

Les pràctiques de l'ACNUDH són per un període mínim de dos mesos i es poden renovar fins a 6 mesos com a màxim. En sol·licitar un lloc de intern, els candidats han d'indicar el semestre i les dates del període per al qual vulguin ser considerats.

La data límit per al període de pràctiques procés de selecció interna d'aplicacions és:

  • 30 d'abril sel·lecció entre maig i juny per les pràctiques de juliol a desembre
  • 31 d'octubre selección entre novembre/desembre per les pràctiques de gener a juny

Més informació i aplicació en el següent enllaç


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 12.09.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove