Esdeveniment de l'agenda

Programa de pràctiques a l'Oficina de l'Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Drets Humans

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Nacions Unides, beques, drets, investigació, pràctiques a l'estranger
Temàtica activitat del calendari: Drets humans, Nacions unides, Pràctiques
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Organitza: Organisme Internacional
Dates de realització
Del divendres 13 de gener de 2017 al diumenge 31 de desembre de 2017
Descripció

Aquest programa de pràctiques a l'Oficina de l'Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Drets Humans – ACNUDH va dirigit a estudiants de grau.

Els objectius de les pràctiques són:
a) augmentar la comprensió de l'origen de les problemàtiques actuals sobre drets humans en l'àmbit internacional i donar a conèixer la tasca de les Nacions Unides i, en particular, l'ACNUDH;
b) proporcionar a ACNUDH i als mecanismes de Drets Humans de les Nacions Unides l'assistència i la contribució d'estudiants o graduats d'alt nivell.

Els practicants s'involucraran, entre altres coses, a la investigació sobre drets humans, l'elaboració de documents i informes analítics, la cooperació tècnica, així com les operacions de camp i el suport a altres activitats de l'Oficina.

Els participants han de ser estudiants graduats o titulats de nivell universitari en disciplines relacionades amb la tasca de les Nacions Unides, com per exemple, dret internacional, ciències polítiques, història o ciències socials. Es donarà preferència a aquells candidats que s'hagin especialitzat en drets humans.

Les pràctiques de les Nacions Unides no són remunerades. Les despeses del viatge i la manutenció les haurà d'assumir el practicant. Els sol·licitants han de ser patrocinats per una institució acadèmica i han de poder comunicar-se en anglès fluent.

Les posicions disponibles es publiquen aquí.

Més informació: http://www.ohchr.org/en/aboutus/pages/internshipprogramme.aspx


Etiquetes: , , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 13.01.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove