Esdeveniment de l'agenda

Programa de pràctiques a l'Oficina de l'Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Drets Humans

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Drets humans, Nacions unides, Pràctiques
Tags: Nacions Unides, pràctiques
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Organitza: Organisme Internacional
Dates de realització
Del dijous 1 de octubre de 2015 al dissabte 31 de octubre de 2015
Descripció

Data límit: 31/10/2015

Aquest programa de pràctiques està dirigit a estudiants de postgrau i està disponible a l'Oficina de l'Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Drets Humans - ACNUDH.

L'objectiu de les pràctiques és:

  • a) augmentar la comprensió del intern/a dels problemes actuals dels drets humans a nivell internacional i donar una idea de la tasca de les Nacions Unides i l'ACNUDH, en particular;
  • b) proporcionar el ACNUDH i els mecanismes de drets humans de les Nacions Unides, l'assistència i la contribució dels estudiants excel·lents o graduats.

Els interns participaran, entre altres, en: investigació dels temes de drets humans, redacció de documents i informes analítics, proporcionant serveis substantius i tècnics de les reunions, prevenció d'acumulació de determinació de fets i activitats de cooperació tècnica, així com les operacions de camp i suport a altres activitats de l'Oficina.

Els participants han de ser estudiants graduats i titulats de postgrau en disciplines relacionades amb la tasca de les Nacions Unides, per exemple, Dret internacional, Ciències Polítiques, Història, Ciències Socials. Es donarà preferència a aquells que s'han especialitzat en qüestions de drets humans.

Pràctiques a les Nacions Unides no són remunerades. Les despeses de viatge i despeses de manutenció s'han de complir pels propis interns. Els sol·licitants han de ser patrocinat per una institució acadèmica i han de tenir un bon domini d'almenys dos dels sis idiomes oficials de les Nacions Unides, és a dir, anglès, francès, espanyol, àrab, rus i xinès.

Les passanties són per un període mínim de tres mesos i poden ser renovades un cop per a un període de tres mesos. Els interns es seleccionen dues vegades l'any.

Terminis anuals:
- 30 d'abril per al període de pràctiques, entre juliol-desembre
- 31 d'octubre per pràctiques periond entre gener - juny.

Més informació aquí.  


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 19.10.2015
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove