Esdeveniment de l'agenda

Programa de mobilitat per artistes Step Beyond

Tags: art, beques, mobilitat europea
Temàtica activitat del calendari: Beques, artistes, mobilitat
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Culturals
Organitza: Altres
Dates de realització
Del divendres 1 de gener de 2016 al diumenge 31 de desembre de 2017
Descripció

European Cultural Foundation recolza projectes que segueixen tres principis fonamentals: desenvolupar les capacitats de les persones a través de l'art i la cultura, connectar les fonts de coneixement i crear un vincle entre la política i la pràctica en l'àmbit de la cultura. El programa pretén que els agents culturals explorin, creuen xarxes de treball i estableixin noves col·laboracions més enllà de la pròpia frontera de la Unió Europea. Per a això, els sol·licitants han de presentar un pla de viatge estructurat, amb activitats i, amb almenys, un soci o espai d'acolliment al país de destinació.

L'assistència a reunions de treball, festivals o conferències destinades a expandir xarxes de treball professionals, l'establiment de noves associacions o partenariats per a projectes culturals emergents, així com el compromís amb l'art i la cultura local, són els viatges que es poden realitzar mitjançant aquestes beques.

La pròpia pàgina web, et facilita un qüestionari per saber si pots optar a aquestes ajudes.

El termini d'inscripció està obert tot l'any. El procés de selecció dura un mes.

Requisits

Artistes i treballadors del sector cultural, de menys de 35 anys, que es trobin en els deu primers anys del seu recorregut professional de qualsevol disciplina: Música, Arts Plàstiques, Fotografia, Teatre, Dansa, Audiovisual i Multimèdia, Disseny, Moda i Gestió Cultural.

Dotació

Entre 400€ per a viatges cap a Turquia, la resta de la conca mediterrània, Moldàvia, Ucraïna, Bielorússia, Rússia, Albània, Bòsnia i Hercegovina, Kosovo, Macedònia (FYROM), Montenegro i Sèrbia i 700€ per a les Repúbliques del Sud del Caúcaso com Armènia, Azerbaijan i Geòrgia. Aquesta ajuda es donarà després de la realització del viatge.

Més informació

http://www.culturalfoundation.eu/step-beyond/

Guia de presentació de sol·licituds.

 

Adreça

European Cultural Foundation (ECF)

Jan van Goyenkade 5
1075 HN Amsterdam
The Netherlands Tel.: +31 (0)20 573 38 68

ask@culturalfoundation.eu

 

Font: Injuve


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 2.11.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove