Esdeveniment de l'agenda

Programa de Beques d'Excel·lència Rafael del Pino

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques, Formació, estranger, universitat
Tags: Estudiar a l'estranger, beques, emprenedoria
Tipus entrada al calendari: Masters, postgrau/doctorat
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del divendres 16 de desembre de 2016 al dimarts 17 de gener de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 14 de novembre de 2016 al dimarts 17 de gener de 2017
Descripció

La Fundació Rafael del Pino convoca el Programa de Beques d'Excel·lència Rafael del Pino, un programa que compta amb l'objectiu de formar als dirigents espanyols i ajuda a fomentar l'esperit i l'activitat emprenedora a Espanya.

Aquestes beques van dirigides a graduats, llicenciats i titulats superiors espanyols per ampliar els seus estudis o exercir la docència en Universitats i Centres de recerca de primer nivell al món.

En total hi ha deu beques per a aquesta convocatòria.

Les beques de la Fundació Rafael del Pino ofereixen una dotació de 25.000 euros en el cas dels estudis de doctorat o projectes de recerca i de 50.000 euros en el cas dels estudis de master o similar.

A més, les beques cobreixen les despeses del bitllet d'anada i tornada, una assegurança de malaltia i accidents i un dotació de màxim 1.650 euros mensuals durant el període de durada del curs acadèmic, destinat a cobrir les despeses d'allotjament, manutenció, llibres i altres. En cas que la durada dels estudis sigui inferior a 12 mesos.

REQUISITS

  • Tenir la nacionalitat espanyola.
  • Ser graduats universitaris, llicenciats o titulats superiors o estudiants que estiguin cursant l'últim curs de grau o llicenciatura.
  • Els candidats que estiguin en possessió de títol superior (titulació de grau universitari, llicenciatura o Màster) expedit per una universitat espanyola o estrangera. En aquest últim cas, els sol·licitants de la beca hauran d'acreditar l'homologació del títol pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.
  • Els candidats que es trobin cursant el seu últim any durant el curs acadèmic 2016-2017 en alguna universitat espanyola o estrangera.
  • Acreditar excel·lent coneixement d'anglès escrit i parlat així com de l'idioma corresponent al país on estigui localitzat el centre de destinació.
  • El becari no podrà ser beneficiari, simultàniament, de cap beca, ingrés o ajuda econòmica relacionada amb l'objecte de la beca, pública o privada, present o futura, d'un altre organisme o empresa.

Sol·licitar

Si estàs interessat a sol·licitar les beques d'excel·lència de la Fundació Rafael del Pino, pots conèixer més a través de la web de la Fundació.

El termini finalitza el dia 17 de gener de 2017.

 

Contacte:

C/ Rafael Calvo Nº 39, Madrid 28010
Telèfon: 913968600
Web: http://www.fundacionrafaeldelpino.es

Font: trabajarporelmundo.org


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 4.01.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove