Esdeveniment de l'agenda

Programa de Beques d'AFS Intercultura per a joves de secundària per cursar un trimestre a Europa

Tags: Estudiar a l'estranger, adolescents, beques, educació, estranger, mobilitat europea
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Beques pèr a estudiar a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del divendres 9 de desembre de 2016 al dijous 12 de gener de 2017
Descripció

AFS Intercultura és una organització que treballa en l'àmbit de l'educación intercultural, i que promou oportunitats d'aprenentatge intercultural sense finalitats lucratives ni vinculacions religioses i polítiques.

AFS busca donar l'oportunitat de participar en un programa d'aprenentatge intercultural a qualsevol jove, independentment de la seva situació econòmica i social.

Els centres col·laboradors d'AFS Intercultura tenen l'oportunitat de presentar el seu alumnat com a candidats per a les beques completes per a programes trimestrals a Europa en el marc del programa Con/Vive Europa. Les beques trimestrals van destinades a alumnes de 2n, 3r i 4t d'ESO i estudiants de Batxillerat.

Cada centre podrà presentar fins a dos candidats i dos suplents.

Els països de realització del programa són: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, França, Itàlia, Països Baixos, Portugal, Suïssa, Hongria, República Txeca, Rússia, Sèrbia, Turquia, Bosnia-Herzegovina, Croàcia, Eslovàquia, Eslovènia i Letònia

El Programa Escolar Trimestral Con/Vive Europa combina l'estada en una família amb l'assistència a un centre escolar i inclou una sèrie d'actividatats d'enriquiment intercultural. Les famílies dels joves que participin del programa també hauran d'acollir un estudiant d'un altre país mentre el seu fill/a estigui a l'estranger.

Duració del programa: entre 10 i 13 setmanes

Període d'inscripció: fins el 12 de gener de 2017

Període de realització: agost/setembre 2017 - desembre 2017

Requisits: Tenir entre 15 i 19 anys (segons destinació), cursar estudis de secundària en un centre col·laborador d'ASF i no haver repetit curs en els últims tres anys.

MÉS INFORMACIÓ: file:///C:/Users/usario/Downloads/AFS_Intercultura_Bases_becas_Centros_Educativos_Colaboradores_2017_2018.pdf

 

Informació complementària
Públic objectiu: 

Joves entre 15 i 19 anys que estiguin cursant estudis de secundària

Localització i contacteAFS Intercultura Espanya
C / Augusto Figueroa Nº 3, Pis 5º
28004 MADRID
Fax: +34 91 523 55 30
Telèfon: +34 91 523 45 95
Informació addicional: http://www.afs-intercultura.org

Etiquetes: , , , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 9.12.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove