Esdeveniment de l'agenda

Programa Comisart, Obra Social 'la Caixa'

Tags: art, beques, exposició
Temàtica activitat del calendari: Art, Beques, Obra Social La Caixa, comissariat, exposicions
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Ocupació
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dilluns 27 de juny de 2016 al divendres 23 de setembre de 2016
Descripció

Període d'inscripció del 27/6/2016 al 23/9/2016

Comisart és una convocatòria destinada a comissaris d'art menors de 40 anys, amb nacionalitat o residència espanyola, que prèviament hagin comisariat un mínim de tres exposicions. Quedaran descartats els comissaris que comptin amb una trajectòria professional consolidada.

Els tres seleccionats rebran una ajuda de 6.000 euros i comptaran amb els recursos i l'assessorament de l'equip d'exposicions de l'Obra Social "la Caixa".

Comisart es concreta en un programa biennal en el qual es desenvoluparan tres projectes expositius a partir de les obres de la Col·lecció "la Caixa" d'Art Contemporani i les col·leccions del MACBA. Aposten sempre per projectes innovadors tant referent a lectures i reflexions com quant a formes que aportin plantejaments creatius.

Les exposicions seran incloses a la programació anual de Caixaforum Barcelona i quedarà oberta la possibilitat que les mostres resultants siguin itinerants, així com de realitzar possibles col·laboracions amb altres institucions. Les exposicions també podran englobar obres d'artistes joves que comencen la seva trajectòria professional com a complement de la Col·lecció, sempre que es tracti d'obres ja produïdes i que no formin part dels fons d'una altra institució.

El desenvolupament de cada projecte tindrà una durada total de quatre mesos. Durant el primer mes, els comissaris tindran accés a la Col·lecció i a l'equip de l'Obra Social "la Caixa" i del MACBA per a la definició del projecte, mentre que en els tres mesos restants es dedicaran a realitzar totes les tasques de preparació de l'exposició.

Requisits

Convocatòria destinada a comissaris d'art menors de 40 anys, amb nacionalitat o residència espanyola, que prèviament hagin comisariat un mínim de tres exposicions.

Dotació

Els tres seleccionats rebran una ajuda de 6.000 euros i comptaran amb els recursos i l'assessorament de l'equip d'exposicions de l'Obra Social "la Caixa".

Més informació en aquest enllaç.
 


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 24.05.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove