Esdeveniment de l'agenda

Premis UNICEF Comitè Espanyol 2019

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: comunicació, concurs, drets, premis, solidaritat
Temàtica activitat del calendari: Comunicació, Drets humans, concurs, joventut, premi, solidaritat
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Solidaritat, Cooperació i Pau
Dates de realització
Del dimecres 20 de febrer de 2019 al divendres 29 de març de 2019
Descripció

UNICEF convoca aquests premis bianuals amb la voluntat de reconèixer el compromís de persones, institucions o col·lectius que contribueixin a canviar la vida dels infants més vulnerables i a avançar en la defensa dels drets de la infància.

  • Data de publicació de la convocatòria: 
Dimecres, 20 Febrer, 2019
  • Termini convocatòria: 
20/02/2019 fins 29/03/2019

3 categories internacionals

  • Premi Transforma

Es concedeix a projectes, iniciatives o actuacions que transformin la vida dels col·lectius més desfavorits i vulnerables, sensibilitzant i mobilitzant a la societat en favor de la infància i dels seus drets .

  • Premi Comunica

Es concedeix al treball de mitjans de comunicació que posin de manifest la situació de vulnerabilitat que pateix la infància en el món. També es consideraran aquelles iniciatives per a la promoció i la defensa dels drets de la infància. eS valorarà espcialment el vincle amb qualsevol dels àmbits d'acció derivats dels drets de la infància i dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

  • Premi Joaquín Ruiz-Jiménez

Com a homenatge al que va ser president de UNICEF Comitè Espanyol durant molts anys, es concedeix aquest premi a persones amb una trajectòria vital/professional que destaquin per la seva dedicació constant en l'avenç en els drets de la infància, bé sigui pel desenvolupament de projectes i iniciatives, bé sigui a través de la incidència social i/o política.


Etiquetes: , , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 25.02.2019
20 anys del Barcelonès Jove Borsa jove ofertes de treball Assessories per a joves Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Garantia Juvenil Mapa Jove