Esdeveniment de l'agenda

Premis Docscooperants per idees de documentals

Temàtica activitat del calendari: associacionisme, concurs, cooperació, documentals, participació, premis, solidaritat
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: concurs, premis
Organitza: Ajuntament de Barcelona
Tipus entrada al calendari: Cinema i Teatre
Dates de realització
Divendres 24 de novembre de 2017, durant tot el dia
Dates d'inscripció
Del dijous 1 de juny de 2017 al divendres 3 de novembre de 2017
Descripció

Aquest és un concurs de documentals sobre cooperació, associacionisme, participació i/o voluntariat que premia la millor idea i la recolza des del principi fins a l’exhibició final.

Docscooperants a diferència d’altres certàmens no premiarà el resultat final si no la millor idea o avant projecte i l’hi donarà suport des de l’inici fins la seva presentació i exhibició.

S’atorgarà un suport econòmic als dos projectes guanyadors.

  • 1º PREMI 2.000 €
  • 2º PREMI 1.000€

Els projectes presentats per joves hauran de tenir el suport i autorització d’una entitat o associació sense ànim de lucre. En aquest projecte només es necessita ajuntar dos ingredients un col·lectiu de l’àmbit de la cooperació i ganes de gravar un documental. Aquesta mescla pot ser una experiència molt emocionant! El casal ofereix la possibilitat de fer de connexió entre entitats amb material per gravar i joves amb ganes de crear o viceversa.

Senzill: Amb el suport d’una entitat presenteu un projecte amb joves (per escrit, curt). Entreu a concurs, si guanyeu teniu un any per gravar el docu que heu projectat. El casal us ofereix suport tant en la redacció del projecte, com en la realització del docu: casaldejoves@casasagnier.net

El Casal posa a disposició dels guanyadors: suport tècnic, cessió d’espais i infraestructura pròpia del Casal de Joves, aula multimèdia equipada, difusió i circuit d’ exhibició. El documental resultant es presentarà al Casal de Joves, a centres d’ensenyament, a festivals, mostres, mitjans de comunicació. També es farà difusió a les xarxes i a la Web i blogs de l’entitat guanyadora, del Casal i altres equipaments culturals de la ciutat.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 16.06.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove