Esdeveniment de l'agenda

Premis del XXV Certamen "Joves investigadors" 2012

Temàtica activitat del calendari: Associacions, Certamen, Investigació, estudiants
Tipus entrada al calendari: Ciència i tecnologies
Organitza: Gobierno de España
Dates de realització
Del dimecres 23 de maig de 2012 a les 00:01 al dilluns 11 de juny de 2012 a les 14:00
Descripció

La finalitat d’aquesta convocatòria és despertar vocacions investigadores entre els joves estudiant de l’Enseyament Secundari Obligatori, Batxillerat i Formació Professional, i membres de diferents associacions juvenils legalment constituïdes, a més a és de millorar la cultura científica i fomentar l’actitud racional crítica en la joventut del nostre país, incorporant com a mínim una part de l’experiència directa en el procés de generació de coneixement.

Aquesta convocatòria promou la investigació entre els joves mitjançant la concessió de premis a treballs d’investigació bàsica aplicada o de disseny de prototips, relacionats amb qualsevol de les àrees del currículum de l’Ensenyament Secundari Obligatori, el Batxillerat i la Formació Professional.

Informació complementària
Públic objectiu: 

Podran formar part del Certamen, de forma individual o col•lectiva, fins un màxim de 3 persones, els joves de nacionalitat espanyola i tots aquells ciutadans legalment establerts a Espanya, que a data de 1 de setembre de 2012 hagin fet els 15 anys i que el 30 de setembre de 2012 no tinguin els 21 anys.

Els participants, tant si son alumnes d’un centre docent com si son membres d’una associació juvenil, hauran d’estar matriculats en el curs 2011-2012 en un centre docent d’Ensenyament Secundari Obligatori, Batxillerat o Formació Professional.

Tant els equips com els participants a títol individual, hauran de ser coordinats per un professor del Centre al que formen part, o en cas d’associacions, per alguna persona que exerceixi funcions d’animació o direcció en les mateixes.

Els centres docents en els que es trobin matriculats els participants com les associacions que estiguin inscrites, hauran d’estar ubicades en el territori d’Espanya.

Els membres de grups que hagin sigut premiats amb una estància en el CSIC o amb l’estància patrocinada per la RSEF, no podran presentar-se al Certamen amb els treballs que hagin realitzat durant la citada estància.

Localització i contacteInformació addicional: https://www.boe.es/boe/dias/2012/05/22/pdfs/BOE-A-2012-6768.pdf
Fitxers adjunts
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 23.05.2012
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove