Esdeveniment de l'agenda

Premis de Civisme 2017

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Barcelona, concurs, premis
Temàtica activitat del calendari: civisme, premis
Organitza: Generalitat Catalunya
Tipus entrada al calendari: Premis i concursos
Dates de realització
Del dissabte 1 de juliol de 2017 al dijous 30 de novembre de 2017
Dates d'inscripció
Del dimecres 26 de juliol de 2017 al dimarts 10 de octubre de 2017
Descripció

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, un any més, ha obert la convocatòria els Premis de Civisme. Aquests premis volen reconèixer accions, treballs, innovacions, entitats i persones que tractin el civisme o proposin reflexions, actuacions i millores al seu entorn. Amb la diversitat de modalitats que s’ofereixen, es vol que els premis arribin a un ampli espectre social.

L’objectiu dels Premis de Civisme és promoure el civisme i d’aquesta manera potenciar totes aquelles actituds que tenen a veure amb el respecte, la tolerància, l'educació, i tots aquells valors que estimulen i afavoreixen una bona convivència. Les bases ja es poden consultar i en breu es publicarà la convocatòria.

 

Informació complementària
Públic objectiu: 

Els Premis de Civisme tenen com a destinataris persones físiques majors de 18 anys, així com persones jurídiques, que compleixin amb els requisits establerts.

Programa: 

Modalitats dels Premis:

El Premi Serra i Moret és el primer premi de civisme convocat i premia obres d'assaig i treballs pedagògics.

Els Premis Jaume Ciurana volen fomentar en el jovent el gust per les responsabilitats, la capacitat associativa, la cooperació i l'esperit de servei, i també el compromís envers la societat i l'estimació i el respecte per la natura.

Els Premis als Mitjans de Comunicació premia els treball realitzats als àmbits televisiu, radiofònic, premsa escrita i de pàgines web de contingut cívic.

El Premi de Civisme a la Innovació té l’objectiu de premiar les accions que, un cop posades a la pràctica, hagin suposat una innovació en la millora del civisme i la convivència, tant d’un col·lectiu com del conjunt de la societat.

El Premi Civisme a la Ciutadania i Virtut Civil vol reconèixer persones o organitzacions que destaquin per l’excel·lència de la seva tasca i trajectòria de servei al país.

Més informació

Professorat: 

La resolució de concessió dels Premis s'ha de publicar al Tauler electrònic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya (http://tauler.gencat.cat), sens perjudici que es puguin utilitzar addicionalment altres mitjans electrònics. Aquesta publicació substitueix la notificació individual i té els mateixos efectes.

 

ATENCIÓ:

Les dates tant d'inscripcions com de realització són orientatives. Per a més informació poseu-vos en contacte amb l'entitat organitzadora.

Localització i contacteDepartament de Treball, Afers Socials i Famílies
Barcelona
Telèfon: 93 483 10 00
Informació addicional: http://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Premis-Civisme?c...

Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 27.07.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove