Esdeveniment de l'agenda

Premi Unió Europea de Patrimoni Cultural

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: Unió Europea, concurs, cultura, premis
Temàtica activitat del calendari: Premi patrimoni cultural
Tipus entrada al calendari: Europa
Organitza: Organisme Internacional
Dates de realització
Del dimecres 1 de juny de 2016 al dissabte 1 de octubre de 2016
Descripció

Europa Nostra organitza el Premi Unió Europea de Patrimoni Cultural (EU Prize for Cultural Heritage / Europa Nostra Awards), que va ser llançat l'any 2002 per la Comissió Europea. Es tracta del premi més prestigiós a Europa en el camp del patrimoni.

El Premi reconeix i promou les millors pràctiques en relació a la conservació del patrimoni, la gestió, investigació, educació i comunicació. D'aquesta manera, contribueix a un major reconeixement públic del patrimoni cultural com a recurs estratègic per a la societat i l'economia europees.

Es premia l'excel·lència i dedicació d'arquitectes, artesans, experts en patrimoni cultural, voluntaris, escoles, comunitats locals, propietaris de patrimoni i mitjans de comunicació. Els premis s'atorguen en 4 categories:
- Conservació
- Investigació
- Dedicació especial d'individus o organitzacions
- Educació, formació i conscienciació

DOTACIÓ
Cada any, el premi reconeix fins a 30 fites patrimonials destacades de tota Europa. Fins a 7 d'aquestes són seleccionades per a rebre el Gran Premi i una d'elles rep el Premi del Públic. Tots els premiats reben un certificat i una placa o trofeu. A més, els guanyadors del Gran Premi reben 10.000€ cadascun.

Font: INJUVE

Informació complementària
Públic objectiu: 

REQUISITS

- Poden participar els països que formen part del Programa Europa Creativa de la Comissió Europea (Espanya entre ells).

- La persona que enviï la participació ha de tenir una relació directa amb l'enviament i comptar amb el permís del propietari/autor de l'estudi/projecte/construcció/lloc que opta al premi.

Localització i contacteEuropa Nostra i la Comissió Europea
Informació addicional: http://www.europanostra.org/heritage-awards/

Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 10.06.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove