Esdeveniment de l'agenda

Premi Preziosa Young 2017 per a joves joiers

Tags: art, premis
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Itàlia, Residència, joieria, premis
Tipus entrada al calendari: Disseny, arts i fotografia
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dilluns 20 de juny de 2016 al dijous 15 de desembre de 2016
Dates d'inscripció
Del dilluns 20 de juny de 2016 al dijous 15 de desembre de 2016
Descripció

Període d'inscripció del 20/6/2016 al 15/12/2016

LAO, escola de joiers de Florència (Itàlia) convoca el Premi Preziosa Young 2017, mitjançant el qual convida a joves joiers de tot el món a enviar els seus treballs creats a partir d'una recerca relacionada amb la interpretació contemporània dels temes tradicionals de la seva cultura.

Aquesta recerca pot inspirar-se en qualsevol forma d'art tradicional o artesanal: un material, una tècnica, un objecte, un detall ornamental, o elements arquitectònics, sense límit algun. La inspiració també pot provenir de qualsevol font immaterial.

En el treball enviat al jurat s'ha d'explicar el procés creatiu, la motivació i els objectius dels candidats.

Les obres presentades poden realitzar-se a mà o amb l'ajuda de maquinària, en tecnologia 3D, etc. i en qualsevol material. L'únic requisit que es tindrà en compte per admetre les obres a concurs, és que aquestes han de ser objectes per portar.

Els criteris de selecció que es tindran en compte són:

  • L'originalitat en la reinterpretació contemporània de la tradició;
  • La qualitat del disseny i la fabricació de les peces;
  • L'ús contemporani dels materials;
  • La innovació conceptual i tècnica.

La selecció dels guanyadors es realitzarà a través de les imatges i textos enviats pel candidats. En cas que el jurat ho consideri necessari, sol·licitarà als candidats l'enviament físic dels objectes per a la seva avaluació final. En aquest cas, els participants hauran d'abonar les despeses d'enviament de les peces (per a la selecció i per a l'exhibició) des del seu lloc d'origen fins a Florència i de tornada a l'origen.

Les candidatures es presentaran en anglès des de la web del concurs.

 

Requisits

Artistes de tot el món, orfebres, plateros, dissenyadors, professionals i estudiants, no majors de 35 anys a la fi de 2016.

Dotació

Premio Preziosa: Les treballs seleccionats seran presentats al maig-juny de 2017, a Florència, durant la Setmana de la Joieria de 2017, i es publicaran en un catàleg a tot color. Premi especial LAO: Un dels artistes seleccionats serà convidat a Florència per un període de tres mesos, com a artista en residència. Premi Inhorgenta: Un dels artistes seleccionats serà premiat amb un espai gratuït per a la participació com a expositor en l'edició de la fira del 2018.

Més informació

Premi Preziosa Young 2017 per a joves joiers

 

Adreça

LAO - Li Arti Orafe Jewellery School

Via dei Serragli, 104
50124 Florència (Itàlia)
Telf: +39 055 22 80 131
Mail: info@artiorafe.it

www.artiorafe.it


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 22.11.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove