Esdeveniment de l'agenda

Premi Nacional d'Educació pel Desenvolupament 'Vicente Ferrer'

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: compartir pis, cooperació, escola, instituts, premis
Temàtica activitat del calendari: Premis de cooperació
Tipus entrada al calendari: Solidaritat, Cooperació i Pau
Organitza: Gobierno de España
Dates de realització
Del divendres 27 de març de 2015 al dissabte 25 de abril de 2015
Dates d'inscripció
Del divendres 27 de març de 2015 al dissabte 25 de abril de 2015
Descripció

L'Agència Espanyola de Cooperació Internacional pel Desenvolupament (AECID) i el Ministeri d'Assumptes Exteriors i de Cooperació convoquen de la VII Edició del Premi Nacional d'Educació pel Desenvolupament "Vicente Ferrer" destinada a aquells centres docents que, durant el curs 2014/2015, hagin desenvolupat accions, experiències educatives, projectes o propostes pedagògiques destinades a sensibilitzar, conscienciar, desenvolupar l'esperit crític i fomentar la participació activa de l'alumnat en la consecució d'una ciutadania global, solidària, compromesa amb l'erradicació de la pobresa i les seves causes i el desesenvolupament humà i sostenible.

S'otorgaran fins a un total de 15 premis que es repartiran entre els diferents nivells educatius. Els premis, que no comporten dotació econòmica, consistiran en: la participació en un Seminari d'Intercanvi i Formació en Bones Pràctiques en Educació pel Desenvolupament que se celebrarà del 17 al 25 d'octubre de 2015 al Marroc. El seminari tindrà una durada de 40 hores lectives. Entrega d'un diploma acreditatiu de concessió del premi als centres educatius guanyadors. A aquest acte hauran d'assistir com a mínim els participants en el seminari. Aquest acte se celebrarà a Madrid durant la primera setmana de setembre.

Per cadascun dels premis otorgats, participaran en el seminari un màxim de dos dels docents responsables de l'actuació educativa. Aquest seminari té com a objectiu principal afavorir la pràctica de l'Educació pel Desenvolupament dels centres educatius. Essent objetius específics del seminari:
- Presentar i intercanviar entre els participants les pràctiques educatives premiades.
- Rebre formació en Educació pel Desenvolupament per part de persones expertes en Educació pel Desenvolupament.
- Realitzar visites organitzades a alguns dels projectes que la Cooperació espanyola duu a terme al Marroc.

La participació en aquest seminari comportarà el reconeixement de crèdits de formació al professorat participant per part del Ministeri d'Educació, Cultura i Esports.

MÉS INFORMACIÓ: http://www.boe.es/boe/dias/2015/03/26/pdfs/BOE-A-2015-3239.pdf

Font: INJUVE

Informació complementària
Públic objectiu: 

Centres docents espanyols sostinguts amb fons públics que imparteixin algun dels següents ensenyaments: educació infantil, educació primària, educació secundària obligatòria, educació de persones adultes, batxillerat i formació professional.

Localització i contacteAECID
Avda. de los Reyes Católicos, 4
28040 Madrid
Madrid
Informació addicional: https://www.aecid.gob.es

Etiquetes: , , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 27.03.2015
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove