Esdeveniment de l'agenda

Premi Lorenzo Natali de periodisme 2017

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Periodisme, democràcia, premi
Tags: premis
Tipus entrada al calendari: Comunicació
Organitza: Organisme Internacional
Dates de realització
Del dilluns 6 de març de 2017 al divendres 10 de març de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 6 de març de 2017 al divendres 10 de març de 2017
Descripció

La Comissió Europea ha anunciat la convocatòria del Premi Lorenzo Natali 2017, amb l'objectiu de reconèixer la labor dels periodistes en el desenvolupament i l'eradicació de la pobresa. La participació està oberta a periodistes amateurs i professionals.

El Premi Lorenzo Natali recupera l'essència del periodisme de donar veu a qui no la té, donant l'oportunitat als periodistes de demostrar el seu compromís amb el desenvolupament, l'eradicació de la pobresa i la democràcia, així com inspirar als ciutadans per millorar la seva vida i la dels membres de la seva comunitat.

El jurat del Premi triarà a un guanyador en la categoria de periodisme professional i a un amateur de cadascuna de les següents regions: Africa i Orient Mitjà; Àsia i Pacífic; America Llatina i Carib i Europa.

A més, aquest any s'atorgarà un premi especial de para els treballs que tractin la temàtica de llibertat de religió i creences fora d'Europa, en el qual es valoraran treballs en els quals es promogui la llibertat de creences asi com la diversitat religiosa i cooperació entre cultures.

Les sol·licituds per al Premi Lorenzo Natali 2017 han de ser presentades entre el 7 de febrer i el 10 de març de 2017. El formulari de sol·licitud es pot accedir a través d'aquest enllaç: https://form.jotformeu.com/70364190137351

Més informació: https://ec.europa.eu/europeaid/lnp


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 6.03.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove