Esdeveniment de l'agenda

Premi Internacional de Fotografia de Siena 2018

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: concurs, fotografia, premi
Tags: concurs, fotografia, premis
Tipus entrada al calendari: Disseny, arts i fotografia
Organitza: Organització Cultural
Dates de realització
Del dimecres 22 de novembre de 2017 al dimecres 31 de gener de 2018
Dates d'inscripció
Del dimecres 22 de novembre de 2017 al dimecres 31 de gener de 2018
Descripció

El Premi Internacional de Fotografia de Siena és un dels concursos fotogràfics amb la participació internacional més alta. L'edició 2017 ha rebut 50.000 imatges de fotògrafs amateurs i professionals de 161 països del món.

Premi
El/la participantguanyador/a serà guardonat/da amb el títol de Fotògraf/a de l'Any del Concurs SIPA 2018 i rebrà un premi equivalent a la quantitat de € 1.500,00, que li permetrà assistir a la cerimònia de lliurament de premis. Els premis han de ser recollits personalment pel/la guanyador/a en el lliurament de premis a Siena o per una persona que els representi. Els premis podran ser incrementats en forma de vals utilitzables en les principals botigues internacionals en línia (Amazon, Pixmania, Redcoon, Play.com, i qualsevol altra botiga en línia que accepti gift certificates o vouchers) després dels tràmits previs marcats per la llei. Els premis es recolliran personalment pel/per la guanyador/a o per una altra persona delegada per ell/ella amb un certificat escrit. El Premi Pangea s'atorgarà únicament als/a les guanyadors/es presents en la Cerimònia de lliurament de premis.

Inscripció: https://sipacontest.com/login/

Més informació: https://sipacontest.com/

Localització i contacteSIPAContest 2018 Organising Committee
Informació addicional: http://www.sipacontest.com
Adreça electrònica de contacte: info@sipacontest.com

Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 22.11.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove