Esdeveniment de l'agenda

Premi Ibercaja de Pintura Jove 2017

Temàtica activitat del calendari: Art, premis
Tags: art, premis
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Disseny, arts i fotografia
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del dimarts 8 de novembre de 2016 al divendres 31 de març de 2017
Descripció

Període d'inscripció del 8/11/2016 al 31/3/2017

L'Obra Social d'Ibercaja, en el seu desig de promocionar la pintura entre el públic en general i especialment com a suport per a la creació dels artistes joves, convoca el Premi Ibercaja de Pintura Jove 2017.

Cada artista podrà presentar una única obra, datada en 2016/2017, que no hagi estat presentada a cap altre concurs. Igualment, no podran presentar-se els autors que hagin estat premiats en les convocatòries anteriors d'aquest Premi.

El tema per concórrer a la present convocatòria i la tècnica empleada seran lliures. Les mesures de l'obra presentada (sense incloure marc, llistó o suport), no seran superiors a 2 metres ni inferiors a 1 metre per qualsevol dels seus costats.

Les obres seleccionades compondran l'exposició del premi ibercaja de pintura Jove 2017, que s'organitzarà a la sala d'exposicions de Ibercaja Pati de la Infanta a Saragossa, a inaugurar en data a determinar en el mes de setembre de 2017. Aquestes obres formaran part del catàleg que Ibercaja Obra Social editarà amb motiu de l'exposició. Els autors inclosos en aquesta exposició tindran dret a dos catàlegs dels editats.

Requisits

Artistes plàstics nascuts o residents a Espanya, d'edat fins a 35 anys complerts a 31 de desembre de 2016.

Dotació

S'estableixen dos premis que consistiran en la venda de les obres guanyadores a la Fundació Ibercaja, per valor de 6.000 euros (IVA inclòs) en el cas del primer premi i per 2.500 euros (IVA inclòs) en el cas del segon premi. Les obres guanyadores i així adquirides seran incloses en la col·lecció d'art de la Fundació Bancària Ibercaja.

Més informació

obrasocial.ibercaja.es

e-mail: premiopintura@obrasocial.ibercaja.es

 

Adreça de recepció de les obres:

Ibercaja Patio de la Infanta
C/ San Ignacio de Loyola, 16
50008 Saragossa


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 15.11.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove