Esdeveniment de l'agenda

Préstecs per a estudiants universitaris - Programa de Préstecs Universitaris de Postgrau

Temàtica activitat del calendari: Accès a la universitat
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Estudiants
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dimarts 26 de juliol de 2011 a les 23:59 al dissabte 30 de juny de 2012 a les 23:59
Descripció

Pagament de la matrícula de doctorat, màster o postgrau mitjançant un préstec promogut per l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca i gestionat per alguna de les entitats financeres adherides.
De manera opcional i condicionada, hi ha la possibilitat d'obtenir una disposició mensual de caràcter compensatori a l'estudi, durant el període que durin els estudis.

AJUTS:

Modalitat A: només matrícula
Modalitat B: matrícula + disposicions mensuals d'ajut a l'estudi.

SOL.LICITANTS

Titulats universitaris residents fiscals a Catalunya, que acreditin haver estat admesos a un programa de doctorat, màster o postgrau.
Els programes de mestratge (màsters i postgraus) hauran de ser impartits per universitats o centres adscrits a alguna universitat.
Addicionalment s'hi podran adherir titulats universitaris amb residència fiscal fora de Catalunya, i sempre que es matriculin en una universitat del sistema universitari català.

IMPORT:

L'import total màxim del préstec és de 30.000 euros, que poden distribuir-se en una o dues anualitats per cobrir la matrícula. Aquest import màxim pot incloure de manera opcional i condicionada una disposició mensual de fins a 825 euros.

TERMINI:

Data límit de presentació de sol·licituds: 30/06/2012. Les sol·licituds autoritzades es podran tramitar a l'entitat financera escollida fins al final del mes de juliol de 2012.

LLOC DE PRESENTACIÓ:

S'ha de presentar en persona o per correu l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (Pg.Lluís Companys, 23, 08010 Barcelona) el formulari de sol·licitud degudament emplenat, signat i adjuntant la documentació següent:

RESOLUCIÓ:

Al cap d'uns deu dies d'haver lliurat la sol·licitud al nostre registre s'enviarà un e-mail de confirmació, denegació o petició de documentació.

 

Informació complementària
Públic objectiu: 

Estudiants interessats en cursar un doctorat, màster o postgrau

Localització i contacteAgència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca
Pg. Lluís Companys, 23
08010 Barcelona
Barcelona
Telèfon: 93 310 63 94
Adreça electrònica de contacte: prestecs@agaur.gencat.cat
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 26.07.2011
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove