Esdeveniment de l'agenda

Pràctiques no remunerades a la Premsa Juvenil Europea: dissenyador/a

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Europa, Pràctiques, disseny, estranger
Tags: disseny, europa, pràctiques a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Culturals
Organitza: Organització Sense Ànim de Lucre
Dates de realització
Del dimecres 22 de novembre de 2017 al dilluns 31 de desembre de 2018
Dates d'inscripció
Del dimecres 22 de novembre de 2017 al dilluns 31 de desembre de 2018
Descripció

La Premsa Juvenil Europea (European Youth Press) busca una persona per recolzar la creació de publicacions i identitat corporativa de l'organització. La persona seleccionada treballarà durant un període de (almenys) tres mesos sota la direcció de l'Oficina de Comunicació i tindrà la possibilitat de desenvolupar els seus propis conceptes i dissenys per als projectes i la comunicació d'una ONG europea, en un entorn internacional.

EYP ofereix pràctiques no remunerades que es duen a terme a la seva oficina a Berlín. Els destinataris ideals de les pràctiques són estudiants universitaris motivats elegibles per al programa de pràctiques del programa Erasmus + o que tinguin altres fonts de finançament segures que cobreixin les pràctiques. Els candidats haurien de ser, idealment, estudiants amb especialitat en Periodisme, Mitjans de Comunicació i Comunicació, Ciències Polítiques, Relacions Internacionals, Relacions Públiques, Estudis Multimèdia o Producció de Cinema/Teatre.

Responsabilitats:
La persona seleccionada treballarà en diversos projectes, desenvolupant conceptes visuals per a fullets i logotips, així com dissenys. La persona també ajudarà en el desenvolupament de conceptes de comunicació i de la identitat corporativa de l'organització.

Perfil dels candidats:
- Coneixements de Photoshop, InDesign i/o Illustrator
- Experiència amb disseny web
- Experiència en disseny gràfic
- Bon nivell d'anglès
- Interès en el sector dels mitjans de comunicació
- Creativitat
- Organitzat/da i capaç de complir les seves tasques de forma independent
 

Sol·licitud: Envieu CV, Carta de motivació i portafolis (.pdf o enllaç al portfolio en línia) en anglès a applications@youthpress.org amb l'assumpte "Volunteer: Designer".

Més informació: http://www.youthpress.org/call-for-intern-designer/


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 22.11.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove