Esdeveniment de l'agenda

Pràctiques en Tesla: viatja i aprèn de l'empresa capdavantera en cotxes elèctrics

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: beques, pràctiques
Temàtica activitat del calendari: Pràctiques a empreses, Tesla
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Dates de realització
Dimecres 29 de novembre de 2017, durant tot el dia
Descripció

Tesla és sinònim d'avantguarda. L'empresa de Elon Musk és la punta de llança en mobilitat elèctrica. Descobreix les beques que ofereix al llarg del món.

Poques personalitats hi ha tan magnètiques i controvertides com Elon Musk. El CEO de Tesla és geni i figura, igual que la seva empresa. Recentment tots dos han estat notícia. El primer per construir la bateria més gran del món en un termini de 100 dies (està a Austràlia i és capaç d'estabilitzar l'energia de tota una regió del sud del país) i la segona pel llançament del primer camió elèctric i semiautónomo, el Tesla Semi, i el seu nou Roadster, que ja és un supervendes abans de sortir al mercado.

Si vols formar part d'aquestes i la resta d'històries Tesla made in Elon Musk, ara tens una oportunitat d'or. La multinacional compta amb prop de 100 vacants obertes en diferents parts del món dins del seu programa de beques en pràctiques.

Xina és el país amb més demanda i suma 39 de les 94 ofertes laborals, la gran majoria en distribuïts entre Beijing, Xangai, Shenzhen i Guanzhou. Tesla busca sobretot personal a l'àrea de vendes, encara que també hi ha vacants en els departaments de màrqueting i comunicació. El que sorprèn és l'escassetat d'ofertes per a perfils tècnics a la zona. 

Més enllà de Xina, una altra regió en les quals Tesla busca personal és Estats Units amb localitzacions en Pal Alt i Fremont, ambdues a Califòrnia. Aquí ja imperen els perfils tècnics com a enginyers en conducció autònoma o enginyer de dades, entre uns altres.

Austràlia també suma dues ofertes per al seu departament de comunicació i producte.

A Europa hi ha 14 ofertes per treballar a Holanda, Suïssa, Alemanya i França. Ámsterdam és on més vacants s'ofereixen per a enginyers, especialistes en producte energètic i instal·ladors.

En Whinthertur, Suïssa, busquen becaris en màrqueting i vendes, mentre que París compta amb una única plaça per a projecte manager becaris a l'àrea de xarxes de recarrega

Per a Munic, Telsa reserva llocs en l'àmbit de productes d'energia.

Els detalls de cada lloc es poden consultar a la pàgina de Tesla dins del seu cercador d'ofertes de treball.

Informació complementària
Públic objectiu: 

ATENCIÓ:

CONSULTEU LES DATES TAN D'INSCRIPCIÓ COM DE REALITZACIÓ AMB L'ENTITAT ORGANITZADORA.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 29.11.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove