Esdeveniment de l'agenda

Pràctiques en el Comitè de les Regions (CDR)

Organitza: Administració Pública
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Comissió Europea, Comité de les Regions, Pràctiques laborals
Tags: europa, pràctiques
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Dates de realització
Del dilluns 10 de octubre de 2016 al divendres 31 de març de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 10 de octubre de 2016 al divendres 31 de març de 2017
Descripció

Període d'inscripció del 01/10/2016 al 31/03/2017

Cada any, el Comitè de les Regions ofereix als joves graduats universitaris un període de pràctiques limitat de cinc mesos. Aquests períodes de formació impliquen una experiència laboral en un dels serveis de la Comissió de les Regions, del 16 de febrer fins al 15 de juliol (pràctiques de primavera) o del 16 de setembre fins al 15 de febrer (pràctiques de tardor).

El propòsit de l'organització de cursets de formació en el Comitè de les Regions és la següent:

  • proporcionar una experiència de primera mà del treball de la CDR i de les institucions de la UE en general; per treballar en un ambient multicultural i plurilingüe.
  • per proporcionar coneixements pràctics del funcionament dels seus departaments;
  • perquè els alumnes tinguin l'oportunitat d'organitzar una visita d'estudi a una autoritat europea local o regional, en connexió amb les prioritats de la política del Comitè;
  • perquè els alumnes puguin desenvolupar i posar en pràctica els coneixements que han adquirit durant els seus estudis o carreres personals.

Terminis: Les sol·licituds han de rebre's abans del 31 de març del mateix any (per a les pràctiques de tardor) o el 30 de setembre de l'any anterior (per a les pràctiques de primavera).

Les sol·licituds es realitzaran exclusivament a través d'Internet.

Requisits

Els candidats hauran de Tenir un títol universitari (o un diploma equivalent) en la data en la qual conclogui el termini de sol·licituds; Tenir un coneixement profund d'una llengua oficial de la Comunitat i un coneixement satisfactori d'una altra llengua de treball de la UE (anglès o francès). Els alumnes són seleccionats entre els nacionals dels Estats membres de la UE. No obstant això, un nombre limitat de nacionals de tercers països poden ser acceptats.

Adreça
COR Committee of the Regions - Training office
trainee@cor.europa.eu
http://www.cor.europa.eu

Dotació

Els alumnes del CDR tenen dret a un subsidi mensual. L'import de la subvenció equival al 25% del salari dels funcionaris EA 5 (pas 1) durant tot el període de 5 mesos. Un suplement mensual de 100 euros es dóna als alumnes casats els cònjuges dels quals no tenen una ocupació remunerada i per als alumnes que tenen fills al seu càrrec (100 euros per mes i fill). Un subsidi complementari per import de fins a la meitat de l'ajuda mensual es podrà concedir a un alumne discapacitat.

Més informació

Pràctiques en el Comitè de les Regions

Formulari d'inscripció
 

Font: Injuve


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 17.01.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove