Esdeveniment de l'agenda

Pràctiques al Joint Research Centre

Organitza: Administració Pública
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Pràctiques, estranger
Tags: pràctiques a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Estudis i formació
Dates de realització
Del dilluns 6 de novembre de 2017 al diumenge 31 de desembre de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 6 de novembre de 2017 al diumenge 31 de desembre de 2017
Descripció

El Joint Research Centre és una Direcció General de la Comissió Europea que proporciona assessorament científic i tecnològic independent als responsables polítics europeus. El CCI ofereix pràctiques a joves emprenedors que desitgen adquirir experiència laboral científica i posar en pràctica els coneixements científics que han obtingut durant els seus estudis o carreres professionals.

Les activitats científiques del JRC es divideixen entre els següents llocs: Brussel·les, Ispra, Geel, Petten, Karlsruhe i Sevilla.

Hi ha dos tipus de pràctiques:
1. Formació relacionada amb la preparació d'una tesi per a un títol universitari: per a persones que reben formació universitària o equivalents i que estan preparant una tesi per a un títol universitari o màster o doctorat o el seu equivalent a nivell de postgrau. El propòsit de la formació ha d'estar directament relacionat amb l'assignatura de la tesi.
2. Formació després de l'ensenyament universitari (o el seu equivalent): per a persones que desitgen obtenir una experiència laboral després de la concessió d'un títol universitari, màster o doctorat.

Els participants han de tenir un coneixement excel·lent d'almenys dos idiomes oficials de la UE, dels quals un també és un idioma de treball de la Comissió (anglès, francès o alemany). Els ciutadans no comunitaris han de tenir un coneixement molt bo d'almenys un dels idiomes de treball.

 

Durada: 3-5 mesos. Els contractes comencen el dia 1 o el 16 del mes.

 

Més informació i inscripció: https://goo.gl/CpBdfs


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 6.11.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove