Esdeveniment de l'agenda

Pràctiques al Banc Mundial 2016-2017

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: EEUU, Pràctiques, Washington DC, banc mundial
Tags: pràctiques a l'estranger
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Organitza: Organisme Internacional
Dates de realització
Del dissabte 1 de octubre de 2016 al dilluns 31 de octubre de 2016
Descripció

El Banc Mundial vol proveir als estudiants graduats experiència pràctica en el desenvolupament global.
Per això cerca persones altament motivades i amb èxit per donar-les l'oportunitat de millorar les seves habilitats mentre es treballa en un ambient divers. Els passants generalment troben que l'experiència ha sigut gratificant i interessant.

Per ser elegible per a les pràctiques, els candidats han de posseir un títol de grau i ja estar inscrits en un programa d'estudis de postgrau a temps complet (obtenir un títol de doctorat o de la Mestre amb plans de tornar a l'escola a temps complet). En general, els candidats han d'haver completat el seu primer any d'estudis graduats o que ja estiguin en els seus programes de doctorat.

Aquesta pràctica sol intentar candidats en els següents camps: economia, finances, desenvolupament humà (salut pública, l'educació, la nutrició, la població), ciències socials (antropologia, sociologia), agricultura, medi ambient, desenvolupament del sector privat, així com altres camps relacionats. Es requereix fluïdesa en anglès. Abans d'experiència rellevant de treball, habilitats informàtiques, així com el coneixement d'idiomes, com a francès, espanyol, rus, àrab, portuguès i xinès són avantatjoses.

El Grup del Banc paga un salari per hora per a tots els interns i, si escau, proporciona una assignació per a despeses de viatge. Els interns són responsables del seu propi allotjament. La majoria de les posicions es troben a Washington, DC (algunes posicions s'ofereixen a les oficines de país) i són de com a mínim quatre setmanes de durada.

Les pràctiques s'ofereixen durant dues temporades, i s'accepten sol·licituds durant els següents períodes:

Internat d'estiu (juny-setembre)
El període de sol·licitud d'estudis d'estiu és del 31 de desembre al 1 de gener de cada any.

Hivern pràctiques (desembre-març)
El període de sol·licitud de pràctiques d'hivern és entre 1-31 d'octubre. Totes les sol·licituds s'han de presentar en línia. No es consideraran les sol·licituds presentades fora de termini.

Més informació en el següent enllaç


Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 12.09.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove