Esdeveniment de l'agenda

Postgrau en Cooperació, Desenvolupament i Innovació Social

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Postgrau, cooperació, universitat
Tags: cooperació, postgrau, universitat
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Universitat
Dates de realització
Del dilluns 18 de juliol de 2016 al divendres 30 de setembre de 2016
Descripció

La Universitat Rovira i Virgili imparteix aquesta formació que busca desenvolupar les competències bàsiques per a la gestió d'entorns complexos propis de l'acció social en el context global actual.

El postgrau s'impartirà del 25 de novembre de 2016 al 30 de juliol de 2017 i està adreçat a titulats universitaris que es qüestionen el funcionament estratègic del planeta i que s'interessen pels problemes de desigualtat mundial, així com pels plantejaments relacionats amb la responsabilitat, la innovació i la justícia social i ambiental.
El curs és imprescindible per a les persones que vulguin actuar en l'àmbit de la cooperació al desenvolupament i la innovació social i té com a objectius formar especialistes amb habilitats per a l'anàlisi, la planificació, l'avaluació i l'execució de propostes orientades a la cooperació, al desenvolupament i a la transformació social, capaços de cercar solucions innovadores i adaptables, sempre amb criteris de responsabilitat.

Font: Xarxanet

Localització i contacteInformació addicional: http://www.fundacio.urv.cat/diploma_de_postgrau_en_cooperacio_desenvolupament_i_...
Adreça electrònica de contacte: raquel.ramos@fundacio.urv.cat

Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 18.07.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove