Esdeveniment de l'agenda

Plataforma Talent Digital

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Emprenedoria, premis, talent
Tags: emprenedoria, premis
Tipus entrada al calendari: Emprenedoria
Organitza: Empresa Privada
Dates de realització
Del divendres 20 de gener de 2017 al dissabte 9 de setembre de 2017
Dates d'inscripció
Del divendres 20 de gener de 2017 al divendres 1 de setembre de 2017
Descripció

Període d'inscripció del 20/01/2017 al 01/09/2017

EL PAÍS i Volkswagen obren un concurs de projectes d'innovació al seu portal #talentodigital. Un espai global per a tots els emprenedors amb idees que donar a conèixer.

Un lloc per difondre el talent digital i portar-ho a l'èxit. La web d'EL PAÍS obre una plataforma d'idees al seu portal #talentodigital. Un espai global per tots els innovadors que tinguin un projecte per mostrar.

La iniciativa, impulsada per Volkswagen, ofereix un aparador a la web que estarà a la disposició dels emprenedors fins a l'1 de setembre de 2017 per ajudar-los a presentar les seves propostes i explicar-les al món. El nou portal permetrà una difusió global de cadascuna de les iniciatives, que es publicaran a la web d'EL PAÍS. Però, a més, les millors van a trobar un respatller extra. Un jurat d'experts, d'una banda i els lectors d'EL PAÍS, per un altre, decidiràn què projectes opten als dos premis de 15.000 euros cadascun reservats per als millors creadors.

Altres iniciatives podran ser triades per comptar amb la tutela de les entitats especialitzades en l'impuls de startups que participaran en el jurat. Els emprenedors tindran l'ocasió de desplegar la seva inspiració en aquest lloc i, al seu torn, inspirar als altres. La plataforma de #talentodigital és una oportunitat única per ensenyar el talent al món.

Qualsevol idea digital, gran o petita, serà benvinguda. La filosofia d'aquesta plataforma és crear un aparador en el qual aflori el talent anònim. Donar veu a totes les persones que utilitzen el seu esforç i la seva creativitat per obrir nous camins.

Requisits

Pot participar qualsevol persona física, major de 18 anys. N'hi ha prou amb registrar-se en EL PAÍS

Dotació

Hi haurà dos premis consistents en 15.000 euros cadascun. Un serà atorgat per un jurat d'experts seleccionat per a tal comesa. Els seus membres seran prescriptores, analistes, periodistes, empresaris i responsables d'institucions a més de representants d'empreses, acceleradores i/o incubadores de projectes. El guanyador de l'altre premi ho decidiran els lectors d'EL PAÍS mitjançant votació digital des del 2 de setembre fins al 16 d'octubre de 2017.

Més informació a les bases de la convocatòria.

 

Font: Injuve


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 13.03.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove