Esdeveniment de l'agenda

Places Fundació Antonio Gala per a Joves Creadors 2016-2017

Tags: art, beques, literatura, música, teatre
Temàtica activitat del calendari: Art, Beques, Literatura, Música, Teatre, joves creadors
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Culturals
Organitza: Organització Cultural
Dates de realització
Del divendres 15 de gener de 2016 al dijous 31 de març de 2016
Descripció

Període d'inscripció del 15/1/2016 al 31/3/2016

La Fundació Antonio Gala per a Joves Creadors convoca 18 places d'allotjament i manutenció a la seu de la Fundació a Còrdova, amb l'objectiu de recolzar i promoure la labor creativa de joves artistes en diferents modalitats.

Aquestes beques tenen com a propòsit principal la convivència entre diferents branques del món de l'art i la cultura. L'objectiu és facilitar a joves de prometedora trajectòria en les seves respectives disciplines (narrativa, poesia, teatre, composició musical, pintura, escultura...), el desenvolupament d'un projecte de creació durant el curs acadèmic 2016-2017.

La Fundació convoca per a aquest mateix període una plaça extraordinària addicional a les anteriors, destinada a la recerca sobre algun aspecte concret de l'obra i figura d'Antonio Gala.

Durant el curs, els residents es dedicaran exclusivament al desenvolupament del projecte pel qual van ser triats, i hauran de, excepte causa excepcional i justificada, romandre a la seu de la Fundació.

Requisits

Podran optar creadors i investigadors de qualsevol nacionalitat, amb el requisit imprescindible de parlar espanyol i tenir entre 18 i 25 anys, tots dos inclusivament, l'últim dia del termini d'aquesta convocatòria.

Dotació

La beca inclou l'estada a la seu de la Fundació (Còrdova, Espanya) d'octubre de 2016 fins a juny de 2017, amb l'excepció de dues setmanes durant el període nadalenc (desembre-gener) i els festius de la Setmana Santa, en què aquella romandrà tancada. L'allotjament i la manutenció, així com el material i els espais necessaris perquè els residents puguin desenvolupar la seva labor creativa, seran a càrrec de la Fundació. El límit econòmic dedicat a material de treball de cada resident ho fixarà el Patronat de la Fundació en funció de la disponibilitat pressupostària.

Més informació

XV Convocatòria Fundació Antonio Gal·la per a Joves Creadors 2016-2017

 

Localització i contacteFundació Antonio Gala
Ambrosio de Morales, 20
14003 Còrdova
Telèfon: 957 48 73 95
Informació addicional: http://www.fundacionantoniogala.org
Adreça electrònica de contacte: info@fundacionantoniogala.org

Etiquetes: , , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 22.01.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove