Esdeveniment de l'agenda

Monitor de Lleure (Barcelona) Ref - 76241

Tags: feina, ofertes de treball, recerca
Temàtica activitat del calendari: oferta de treball
Organitza: Oficina Jove del Barcelonès. Borsa Jove d'Ofertes de Treball
Per a joves de: Barcelona
Tipus entrada al calendari: Serveis socio-comunitaris
Dates de realització
Del dimecres 12 de juliol de 2017 a les 10:44 al dimecres 19 de juliol de 2017 a les 23:59
Dates d'inscripció
Del dimecres 12 de juliol de 2017 a les 10:44 al dimecres 19 de juliol de 2017 a les 23:59
Descripció

Característiques del lloc a ocupar: Monitor de lleure (monitor de menjador escolar).

Tasques i funcions: Suport i educació en hàbits alimentaris: fomentar l’autonomia perquè els nens mengin i ajudar-los a que adquireixin bons hàbits alimentaris; ensenyar-los el comportament correcte a taula i amb els companys i professionals del menjador; fomentar les pràctiques higièniques abans i després de menjar, com ara rentar-se les dents i les mans. 

Suport a l’accés i al manteniment del menjador: vetlla per l’acompliment dels horaris i torns d’accés i sortida del menjador fixat per l’escola; mantenir l’ordre durant els accessos de l’alumnat al menjador; assegurar que el menjador disposi dels estris necessaris (gerres, safates, coberts, tovallons, etc); o dur a terme el manteniment i neteja del menjador, assegurant que aquest quedi en les condicions necessàries pel al dia següent.

Dinamització d’espais d’oci: donar suport a la planificació d’activitats de lleure, i preparar jocs i dinamitzar-los amb les directrius rebudes pel centre educatiu.

El monitor de menjador i oci també s’encarrega de donar suport a la gestió dels conflictes que puguin sortir entre l’alumnat a l’hora del menjador o del lleure, i col·laborar en l’avaluació dels resultats de les activitats del menjador i lleure, per la qual cosa pot haver d’elaborar informes.

Lloc de treball: Barcelona i rodalies.

Tipologia de contractació: Data d’incorporació prevista 12/09/2017 fins juny 2018. Contracte por obra i servei

Horari: de dilluns a divendres de 12:30 a 15 hores.

Retribució: 447,17 €/bruts/mensuals.

Perfil Requerit

Formació: Obligatori tenir el certificat de delictes sexuals. Valorable disposar del títol de monitor de lleure.

Experiència: Mínim 1 anys d’experiència a l’àmbit dels menjadors escolars i valorable haver estat a un esplai o cau, casals, etc.

Idiomes: Català, oral i escrit bon nivell. 

Competències i habilitats: Responsabilitat, iniciativa, dinamisme, resolución, creativitat, bones habiltiats comunicatives

Dades de contacte

Dades de contacte: DIRECTE

Oferta gestionada per: En cas de voler participar en el procés de selecció, clica la rodoneta verda que trobaràs a dalt d´aquesta pàgina al costat del títol de l´oferta.

Informació complementària
Públic objectiu: 

Joves de 16 a 35 anys, prioritariament de la comarca del Barcelonès (Santa Coloma, Badalona, Sant Adrià, Barcelona i L'Hospitalet)


Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 12.07.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove