Esdeveniment de l'agenda

MID_EMPRENEDORS: plataforma d'oportunitats per a joves creatius

Tags: ajuts, emprenedoria
Temàtica activitat del calendari: Ajuts, Emprenedors, creatius
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tipus entrada al calendari: Disseny, arts i fotografia
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dilluns 1 de agost de 2016 al dilluns 31 de octubre de 2016
Descripció

Si ets menor de 30 anys, has estudiat disseny, belles arts o arquitectura, resideixes a Catalunya i no estàs ocupat actualment, t'interessa conèixer el programa MID_EMPRENEDORS.

BCD, en el marc del Programa d'Itineraris per a l'Emprenedoria Juvenil (PIEJ) de la Fundación INCYDE, i amb el patrocini del Fons Social Europeu (FSE), llança la primera edició de MID_EMPRENEDORS, un programa de suport a la cultura emprenedora adreçat a joves creatius.

Aquesta iniciativa inclou formació específica sobre eines i recursos d'emprenedoria per a perfils creatius, impartida per professionals experts en l'àmbit del disseny, la innovació i l'emprenedoria; assessorament individualitzat i mentoring per als 60 participants seleccionats.

El programa, que es desenvoluparà entre els mesos de setembre a desembre, representa una oportunitat única per desenvolupar competències emprenedores, posar en marxa o impulsar una nova idea o projecte empresarial, ampliar coneixements que permetin accedir al mercat de treball en millors condicions i ampliar la xarxa de contactes i relacions. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de MOB - Makers Of Barcelona.

Més informació: Bases del programa MID_EMPRENEDORS 
Inscripcions: emplenar aquest formulari d'inscripció a aquesta pàgina i enviar-la amb el CV a midemprenedors@bcd.es. Termini d'inscripció: fins al 31 d'octubre.

Més informació aquí.

Font: BCD


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 20.09.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove