Esdeveniment de l'agenda

Màster Internacional en Planificació i Gestió de Projectes Europeus

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Comissió Europea, Europa, gestió, planificació, projectes europeus
Tags: Programes Europeus, Unió Europea, cooperació, europa
Tipus entrada al calendari: Gestió/planificació/avaluació
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dilluns 8 de maig de 2017 al dimarts 20 de juny de 2017
Dates d'inscripció
Del dilluns 8 de maig de 2017 al dimarts 20 de juny de 2017
Descripció

L'objectiu del Màster Internacional en Planificació i Gestió de Projectes Europeus és proporcionar als participants els coneixements necessaris per treballar amb èxit en el camp de la cooperació europea, a través de l'ús de finançaments posats a disposició per la Comissió Europea.

El grup objectiu del Màster són llicenciats en qualsevol disciplina. Els requisits previs són títol universitari i un bon coneixement d'anglès.

L'entitat coordinadora del Màster és Pixel, una institució d'educació i formació internacional amb seu a Florència (Itàlia), que té com a principal objectiu el suport a la cooperació europea per a organitzacions públiques i privades.

Programa: http://bit.ly/2qQx6Ff

Durada: 5 mesos (800 hores). 

Lloc: Durant els dos primers mesos (16 d'octubre - 15 de desembre de 2017) el curs tindrà lloc a la seu de Pixel, a Florència (Itàlia), de dilluns a divendres (de 9:00 a 18:00h).

Pràctiques: tres mesos (gener-març de 2018); organitzades tenint en compte perfil, necessitats i expectatives de cada participant i de cada organització d'acollida. El període de pràctiques proporciona als participants l'oportunitat de treballar d'assistent de projectes en una organització amb una llarga experiència en la planificació i gestió de projectes europeus.

Idioma del Màster: anglès

Quota d'inscripció: 3 600 € (inclou: participació en el Màster, material didàctic, organització de les pràctiques internacionals).

Termini d'inscripció: 20 de juny de 2017.

Localització i contactePixel - Training Course Secretariat
Via Luigi Lanzi 12
50134 Firenze
Itàlia
Telèfon: 0039 055 48 97 00
Adreça electrònica de contacte: master-epm@pixel-online.net

Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 8.05.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove