Esdeveniment de l'agenda

Llança't-hi!! Coaching laboral per a joves

Per a joves de: Badalona, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: coaching laboral, recerca feina
Tags: cuina, feina, recerca
Organitza: Oficina Jove del Barcelonès
Dates de realització
Del dimarts 1 de setembre de 2015 al dijous 31 de desembre de 2015
Dates d'inscripció
Del dijous 30 de juliol de 2015 al dimarts 1 de desembre de 2015
Descripció

Llança’t-hi!! Coaching laboral per a joves, s’adreça a joves entre 16 i 30 anys, prioritàriament de la zona nord del Barcelonès (Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià) que estan a l’atur.

És un servei que t’ofereix suport personalitzat i grupal per part d’un orientador laboral. Durant un període de 5 a 7 setmanes et proporcionarà un suport proper i continuat en el temps per a ajudar-te en el procés de recerca de feina, tot acompanyant-te en les dificultats d’aquest procés. 

Les sessions es faran en petits grups d’entre 7 i 10 joves, un cop a la setmana, amb 2-3 hores de durada, agrupant els joves amb les mateixes necessitats. Es treballarà competències informàtiques, comunicatives i transversals en la recerca de feina o recolzament a nivell de motivació perquè aquesta recerca sigui un èxit. 

Si estàs interessat et pots inscriure aquí mateix (clicant la rodona verda que posa: Inscriu-te aquí) i ens posarem en contacte amb tu.

El servei s’inicia el setembre i es realitza en els municipis de Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià als equipaments juvenils Badiu Jove (Badalona), Polidor (Sant Adrià de Besòs), CRJ Mas Fonollar (Santa Coloma de Gramenet).

Informació complementària
Públic objectiu: 

Joves entre 16 i 30 anys, prioritàriament de la zona nord del Barcelonès (Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià) que estan a l’atur.

Certificat d'assistència: 
Si
Localització i contacteBadiu Jove
c. Ausiàs Marc, 61
08912 Badalona
Telèfon: 93.483.29.34

Etiquetes: , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 30.07.2015
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove