Esdeveniment de l'agenda

Joves Professionals en delegacions de la Unió Europea 2017

Organitza: Administració Pública
Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Temàtica activitat del calendari: Pràctiques, Unió Europea
Tags: Unió Europea, pràctiques
Tipus entrada al calendari: Pràctiques laborals
Dates de realització
Del diumenge 1 de gener de 2017 al dimarts 31 de gener de 2017
Dates d'inscripció
Del diumenge 1 de gener de 2017 al dimarts 31 de gener de 2017
Descripció

El programa de Joves Professionals en delegacions de la Unió Europea està orientat a la formació professional en els àmbits de treball de la Unió Europea vinculats amb la cooperació per al desenvolupament.

El Servei Europeu d'Acció Exterior (EEAS) i la Comissió Europea (EC) convoquen aquest programa de pràctiques destinat a professionals europeus altament qualificats per donar-los l'oportunitat de treballar en les delegacions que la Unió Europea té a tot el món. L'objectiu del programa és el de capacitar als joves de la Unió Europea i oferir-los l'experiència de treballar en en les Delegacions i mostrar-los l'important paper d'aquests òrgans en les politicas exteriors de la UE.

S'ofereixen dos llocs per a cada estat membre de la UE. L'Agència Espanyola de Cooperació (AECID) realitza la preselecció dels candidats de nacionalitat espanyola.

 

Més informació aquí.

Les persones interessades a participar en el procés de selecció han d'enviar degudament emplenat a la bústia reclutamiento@aecid.es el formulari que podrà descarregar-se de la pàgina web del EEAS. El termini per a la recepció de candidatures és del 3 al 31 de gener de 2017.


Etiquetes: ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 13.01.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove