Esdeveniment de l'agenda

Jornades de bones pràctiques en l'àmbit de la joventut 2017

Tags: formació
Temàtica activitat del calendari: Polítiques de joventut, formació professionals joventut, jornada
Organitza: Altres
Tipus entrada al calendari: Formació tècnics joventut
Dates de realització
Del dijous 5 de octubre de 2017 al dilluns 6 de novembre de 2017
Descripció

Des de l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut es presenta, des del projecte i plataforma, una nova edició de les jornades de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut.  Espais per a la presentació de les noves bones pràctiques de la temporada, de debat sobre aquells temes que ocupen, preocupen i són d’interès pel sector i de espais necessaris de relació entre professionals.

Enguany es proposen quatre nous temes clau pel debat en relació amb la salut, l’educació, les noves tecnologies i el treball. I amb quatre noves seus que acolliran les jornades: Figueres, Cambrils, La Seu d’Urgell i El Prat del Llobregat.

L’exposició d’exemples pràctics i reals a les jornades ens serveixen per la reflexió sobre el treball amb, per i des de les persones joves, i ens ajuden, a projectar col•laborativament noves perspectives per a donar respostes diferents en situacions i problemàtiques diverses.

Reserva la teva plaça: 

Sobre Salut. Prevenció i hàbits. Com i de quina manera previndre? Quins hàbits promoure? Hàbits o relacions?. A les 10:30h a la sala d’actes del Consell Comarcal de Consell Comarcal de l’Alt Empordà (Figueres). Inscriu-te aquí!!

Sobre noves tecnologies i el treball en joves. Més enllà de la comunicació i el contacte en relació amb les xarxes socials. A les 10:30h a la sala polivalent de l’Ateneu Juvenil de Cambrils. Inscriu-te aquí!! 

Sobre el treball. La relació, la tasca i les responsabilitats de les i els professionals i les polítiques de joventut vers la situació laboral de les persones joves. A les 10:30h a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell (La Seu d’Urgell). Inscriu-te aquí!!

Sobre educació i joves. Escola, adolescència i la relació amb la tasca de les i els professionals i les polítiques de joventut. A les 10:30h al Cèntric Espai Cultural de El Prat de Llobregat. Inscriu-te aquí!!

Font: https://joventut.info/

Informació complementària
Certificat d'assistència: 
Si
Localització i contacteAssociació Catalana de Professionals de Polítiques de Joventut
c. Calàbria, 120 baixos
Barcelona
Telèfon: 93 424 08 81
Informació addicional: https://joventut.info/

Etiquetes:
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 8.09.2017
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove