Esdeveniment de l'agenda

James Dyson Award 2016

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: disseny, estranger, estudiants, premis
Temàtica activitat del calendari: Premis de disseny i enginyeria
Tipus entrada al calendari: Disseny, arts i fotografia
Organitza: Organització Professional
Dates de realització
Del dijous 18 de febrer de 2016 al dimarts 19 de juliol de 2016
Descripció

El James Dyson Award és un concurs internacional de disseny l'objectiu del qual és recolzar la pròxima generació d'enginyers. Ho organitza la Fundació James Dyson, la fundació sense afany de lucre de James Dyson, com a part de la seva missió d'apropar als joves al món del disseny i l'enginyeria.

Dissenya alguna cosa que resolgui un problema! Busquen dissenyadors que pensin de forma diferent per a crear productes que funcionin millor. Enginyers que segueixin un procés de disseny perseverant. Prototips que funcionin. Productes que tinguin un propòsit pràctic, que siguin comercialment viables i que hagin estat dissenyats pensant en la sostenibilitat.

Etapa 1: Un jurat composat per professionals del disseny i l'enginyeria de cadascun dels 18 països participants selecciona els projectes finalistes i el guanyador nacional. Una vegada finalitzat el termini d'inscripció al concurs, el jurat nacional de cada país seleccionarà els seus 5 millors projectes. Els projectes seran jutjats exclusivament en base a la seva qualitat; tenint en compte el seu disseny i com ha estat desenvolupat. El jurat triarà al guanyador nacional i fins a 4 finalistes nacionals que passaran a la següent etapa de valoració.

Etapa 2: Els enginyers de Dyson selecciona els 20 finalistes internacionals. Els 110 projectes triats pels jutges nacionals, passen a ser valorats per un jurat composat per enginyers de Dyson. Els enginyers de Dyson valoraran el projecte en base a com respongui als objectius del concurs, sobretot tenint en compte la seva viabilitat comercial. Els 20 projectes seleccionats pels enginyers de Dyson passaran a l'etapa final de valoració (entre ells, no necessàriament hi haurà una representació per país).

Etapa 3: James Dyson selecciona al guanyador internacional. Els 20 millors projectes passen a l'etapa final de valoració on seran revisats pel propi James Dyson. James Dyson revisarà cada projecte i seleccionarà els seus favorits, que passaran a ser revisats per l'equip de Propietat Intel·lectual per a evitar qualsevol tipus d'infracció. A continuació, James triarà el guanyador internacional.

DOTACIÓ
Guanyadors Nacionals: 2.000£. Certificat del James Dyson Award. Finalistes Internacionals: 5.000£. Certificat del James Dyson Award. Guanyador internacional: 30.000£ per a l'estudiant o equip d'estudiants. 5.000£ per a la universitat o facultat. Certificat del James Dyson Award.

Font: INJUVE

Informació complementària
Públic objectiu: 

REQUISITS:

Obert a estudiants universitaris de disseny de producte, disseny industrial i enginyeria (o llicenciats fa no més de 4 anys) que hagin cursat els seus estudis a: Alemanya, Austràlia, Àustria, Bèlgica, Canadà, Xina, Corea, EE.UU, Espanya, França, Hong Kong, Irlanda, Itàlia, Japó, Malàisia, Nova Zelanda, Països Baixos, Regne Unit, Rússia, Singapur, Suïssa o Taiwan.

Les candidatures poden ser individuals o grupals. En el caso de les candidatures grupals, almenys un membre de l'equip ha de ser estudiant (o haver obtingut el títol universitari fa no més de 4 anys) de disseny de producte, disseny industrial o enginyeria. Aquest membre de l'equip haurà de registrar-se com a "Líder del grup" durant el procés de registre. Els altres membres del grup han de ser estudiants universitaris (o llicenciats fa no més de 4 anys) en un dels països enumerats anteriorment. Tots els estudiants, tant els que participen individualment com els que participen en grup, han d'aportar un certificat universitari.

Localització i contacteThe James Dyson Foundation
600 West Chicago Avenue Suite 275
IL 60654 Chicago
Estats Units
Telèfon: +1 312 469 5933
Informació addicional: http://www.jamesdysonaward.org/es
Adreça electrònica de contacte: jamesdysonfoundationus@dyson.com

Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 3.03.2016
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove