Esdeveniment de l'agenda

IX Edició Espanya Rumbo al Sur 2014

Per a joves de: Badalona, Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet
Tags: estranger, participar, solidaritat, viatjar
Temàtica activitat del calendari: Formació, món, participació, solidaritat
Tipus entrada al calendari: Altres
Organitza: Altres
Dates de realització
Del dilluns 28 de abril de 2014 a les 12:00 al dissabte 31 de maig de 2014 a les 12:00
Descripció

'Madrid Rumbo al Sur' és ara 'Espanya Rumbo al Sur'. Ja està en marxa la IX edició a través de la participació directa de la joventut en un programa educatiu i de formació pràctica que es converteix en la millor experiència de les seves vides.

Es realitzarà del 21 de juliol al 8 d'agost aproximadament. La destinació serà el Marroc, Guinea Conakry o Senegal i dependrà de la quantitat de joves que participin en la Primera Fase.

Espanya Rumb al Sud és un programa de formació per a joves de 16 i 17 anys que decideixen, per la seva pròpia iniciativa, realitzar un treball per poder participar en aquesta experiència que els posa en contacte amb altres realitats diferents a la seva i altres maneres d'entendre la vida, però alhora, malgrat les diferències i dels milers de quilòmetres que els separen, tan iguals.

És un programa per educar en valors, per treure pors, prejudicis i barreres. Tenint la sort de viure sobre el terreny experiències que els canviaran la vida, afermant-los en les seves vocacions o descobrint-los una nova.

Per participar, els joves hauran de passar per les següents fases:

Emplenar el full d'inscripció i enviar-la per internet.
Labor de Crowfunding o microfinanciació. El treball de Crowdfunding consisteix en aconseguir 500 euros per persona. Una vegada aconseguit, et dóna dret a una plaça en la 1ª fase de ERS, que consisteix en una setmana de formació (del 23 al 28 de juny de 2014). D'aquí sortiran seleccionats les 100 beques per la 2ª fase: l'Expedició 2014 per un país africà (el Marroc, Guinea Conakry o Senegal).

Font: Injuve

Informació complementària
Públic objectiu: 

Podran participar tots els joves nascuts en 1996, 1997 i 1998 (a excepció dels quals compleixen 18 anys abans del 9 d'agost de 2014). Ser de qualsevol nacionalitat i viure en qualsevol lloc del món. Independentment de la llengua materna, tenir nocions bàsiques d'espanyol.

Localització i contacteTelèfon: 91 372 90 54
Informació addicional: http://www.espanarumboalsur.com/
Adreça electrònica de contacte: espanarumboalsur@gmail.com

Etiquetes: , , ,
Ajuda'ns a millorar
Data del document: 6.05.2014
Assessories per a joves Borsa jove ofertes de treball Barcelonès Jove TeVé Cap Conversa Pendent Us presentem una nova aplicació per buscar ofertes de feina i beques: Arriba ClicJob! Sóc estudiant i vull treballar aquest Nadal Garantia Juvenil Mapa Jove